Üç Kuruş Şahin gerçek adı ne? Üç Kuruş Şahin karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Umutcan Ütebay kimdir? Umutcan Ütebay nereli? Umutcan Ütebay kaç yaşında? Umutcan Ütebay hangi dizilerde oynadı? Umutcan Ütebay ne mezunu? Umutcan Ütebay sevgilisi kim?

Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geliyor! Tanıtımları ve fragmanları ile dikkat çeken ve heyecanla beklenen Üç Kuruş dizisi oyuncuları da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Yeni dizi Üç Kuruş dizisinde Şahin karakteri dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Üç Kuruş Şahin gerçek adı ne merak edildi. Üç Kuruş Şahin karakterini hangi oyuncu canlandırıyor? Üç Kuruş Şahin kimdir? Üç Kuruş Şahin'i görenler Afili Aşk dizisinden hatırladı ve gözlerine inanamadı.

Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş'ta Şahin karakterini başarılı oyuncu Umutcan Ütebay canlandırmaktadır. Umutcan Ütebay kimdir? Umutcan Ütebay hangi dizilerde oynadı? Umutcan Ütebay kaç yaşında? Umutcan Ütebay nereli? Umutcan Ütebay dizileri?

ÜÇ KURUŞ ŞAHİN KİMDİR?

Netflix Boğa Boğa filminden yeni fragman ve afiş yayınlandı Netflix Boğa Boğa filminden yeni fragman ve afiş yayınlandı

Üç Kuruş dizisinde Şahin kimdir? Şahin, Kartal ve Leyla'nın en küçük kardeşidir. Şahin yakışıklı kumara düşkün bir Roman çocuğudur. Şahin'in bir kötü yönü vardır. Şahin'in abisi Kartal'ın yerinde gözü vardır ve bunun için yanlış yönlere sapabilir.

UMUTCAN ÜTEBAY KİMDİR?

Umutcan Ütebay 30 Kasım 1993 yılında doğmuştur. Umutcan Ütebay İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

İlk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde Sabri karakterini canlandırmış ve büyük beğeni toplamıştır.