Üç Kuruş dizisinde seri katil İrfan rolünü hangi oyuncu canlandırıyor? Üç Kuruş İrfan'ın hikayesi ne? Diren Polatoğulları Kimdir? Diren Polatoğulları nereli? Diren Polatoğulları kaç yaşında? Diren Polatoğulları hangi dizilerde oynadı?

Show Tv'nin Pazartesi akşamları yeni dizisi Üç Kuruş dizisi başladı! Heycanla beklenen Üç Kuruş dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Üç Kuruş dizisinde en merak edilen karakter hiç kuşkusuz İrfan karakteri oldu. Üç Kuruş dizisinde İrfan karkaterini kim oynuyor? Üç Kuruş İrfan'ın hikayesi ne? 

Üç Kuruş dizisinde İrfan karkaterini Diren Polatoğulları canlandırıyor. Peki Diren Polatoğulları kimdir? Üç Kuruş dizisinin İrfan'ı Diren Polatoğulları hangi okuldan mezun? Diren Polatoğulları ne mezunu? Diren Polatoğulları kaç yaşında? Diren Polatoğulları nereli? 

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

Üç Kuruş dizinde seri katil İrfan'ı Şevkat Yerimdar dizisinin Şefik'i başarılı tiyatrocu Diren Polatoğulları canlandırıyor.

Üç Kuruş İrfan Kimdir?
Zaman zaman türkü barlarda geceleri sahne alan İrfan herkesten sakladığı geçmişiyle yüzleşmektedir. 

DİREN POLATOĞULLARI KİMDİR?

12 Şubat 1980 İstanbul doğumludur. Diren Polatoğulları Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Oyunculuk eğitimi almıştır.

2009 yılından itibaren film ve dizilerde oynamaya başlayan Diren Polatoğlulları Şevkat Yerimdar adlı dizide canlandırdığı Şefik Özükötü karkateri ile tanınmaktadır.

Diren Polatoğlulları pek çok tiyatro oyundan oynamıştır. Şimdilerde ise Üç Kuruş dizisinde İrfan karakterini canlandırmaktadır.

Diren Polatoğlulları Yer Aldığı Yapımlar

Pasaj / Pasage 

Kırmızı Oda 

Arıza 

Bir Aile Hikayesi 

Bir Umut Yeter

Şevkat Yerimdar 

Hayat Şarkısı 

Küçük Esnaf 

Kırık Kalpler Bankası

Kaçak

Şevkat Yerimdar

Eski Hikaye 

Son 

Karadayı 

Üsküdar'a Giderken

Kurtuluş Son Durak 

Bir Ses Böler Geceyi 

Aşk ve Devrim 

Saklı Hayatlar 

Kurtlar Vadisi Pusu