Show TV ekranlarının yeni dizisi Üç Kuruş'ta Efe Komiser rolünü canlandıran oyuncu kim? Gerçek adı ne? Üç Kuruş Komiser Efe kimdir, nereli, kaç yaşında, instagram hesabı ve diğer detaylar sizlerle...

Show TV ekranlarının yeni dizisi Üç Kuruş ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmak için geri sayıma geçti. Diziseverler, Komiser Efe rolünü canlandıran yakışıklı oyuncuyu merakla araştırmaya başladılar. Üç Kuruş dizisinde Ekin Koç, Komiser Efe rolüyle izleyici karşısına çıkıyor. Peki Ekin Koç Kimdir? Ekin Koç kaç yaşında, nereli, daha önce hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Ekin Koç Instagram hesabı var mı? Tüm bu soruların yanıtları haberimizin devamında sizlerle...

Show TV ekranlarında yeni dizi Üç Kuruş kısa süre içinde ilk bölümüyle yayında olacak. Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç'un başrollerinde yer aldığı dizi Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya daha şimdiden aday. İzleyicinin tepkisinin ne olacağı merakla beklenirken Üç Kuruş'un Komiser Efe'si şimdiden merak edildi. Komiser Efe rolündeki Ekin Koç'un hayatına dair tüm detayları sizler için derledik.

Üç Kuruş Komiser Efe Kimdir? Ekin Koç Kaç Yaşında, Nereli, Instram Hesabı

kapak_095100

Üç Kuruş dizisinde Komiser Efe rolüyle izleyeceğimiz Ekin Koç, 21 Haziran 1992 Alanya doğumludur. Liseyi Antalya Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünde halen öğrenciliğini sürdüren Ekin Koç, 2011 yılında İstanbul’da Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde oyunculuk dersleri almıştır.

Oyunculuk kariyerine 2013 yılındaki "Sana Bir Sır Vereceğim" isimli diziyle adım atan Ekin Koç, daha sonra Benim Adım Gültepe dizisinde "Seyfi" karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. 2015 yılında Neslihan Atagül ile birlikte başrollerini paylaştığı "Senden Bana Kalan" filminde yer aldı.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Ali ve Nino filminde ardından Kösem Sultan isimli dizide rol alan Ekin Koç, internet platformu olan BluTV'nin özel dizisi 7yüz de de rol aldı. Hayat Sırları dizisi ve Bozkır dizilerinde yer aldıktan sonra kariyerinin pikini jokey Halis Karataş'ın gerçek hayat hikayesinden esinlenilerek hazırlanan "Bizim için Şampiyon" filmiyle yapan Ekin Koç, şimdi de Üç Kuruş dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

ekinkocc

Ekin Koç'un instagram hesabı @ekocoffical dir. Yakışıklı oyuncunun sosyal medya hesabı 650 bini aşkın takipçi tarafından takip edilmektedir.