Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Can Yoldaşım 82. bölüm fragmanı yayınlandı! Can Yoldaşım 82. Bölüm fragmanı izle seçeneği diziseverler tarafından araştırılıyor. Detaylar haberimizde sizlerle.

Kanal7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Can Yoldaşım'da 81. bölüm bugün yayınlandı ve geride kaldı. Heyecanla ekranlara kilitleyen Can Yoldaşım dizisinin 82. yeni bölüm fragmanı için araştırmalar da başladı. Diziseverler, Can Yoldaşım 82. bölüm fragmanı izle, Can Yoldaşım 20 ekim 82. Bölüm özeti izle seçeneklerini araştırmaya başladılar. Can Yoldaşım dizisinin 20 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak 82. bölümüne dair tüm detaylar ve fragman bilgileri haberimizin devamında sizlerle...

Can Yoldaşım 82. Bölüm İzle!

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Can Yoldaşım 82. bölümde Menakşi, Sandiya Santoş'un gözünden düştüğü için sevinmektedir. Ancak bilmediği bir şey vardır. Vikrama ise Sandiya'nın kötü özelliklerini ön plana çıkararak onu kötü göstermeye çalışacaktır. Santoş Sandiya'yı üzüyor! Eve gelen misafirleri doyurmak için Sandiya'nın yemek yapması gerekir ama Sandiya beceremez. Santoş da derslerinde başarılı olabileceği konusunda ona bir nevi laf sokar. Sandiya içine gömülür. 

Sandiya Suraj ile alışverişe giderler. Suraj ile Sandiya arasında gerilim yaşanıyor! Mohit ile Emiliy buluşurlar. Sandiya Emiliy ile arkadaşlık yapamayacaktır. Sandiya hamile midir? Sandiya ağlar! Sandiya polis olacaktır, şapkasını takacaktır. Suraj, Santoş'u tutacaktır.

Sandiya Ağlıyor

Sandiya okulu bırakacak mı? Babasıyla gittiği çeşmenin başında ağlayan Sandiya, okumak istemediğini söylüyor! Santoş ise Sandiya'nın okumasını istiyor. Menakşi ise fantazi yapar! Sandiya'nın polis kıyafetini ele geçiren Menakşi durdurulamaz.

Can Yoldaşım Son Bölüm Fragmanı İzle

Can Yoldaşım 82. Bölüm (20 Ekim Çarşamba) Fragmanı İzle

Kanal 7 ekranlarının sevilen, reytinglerde başarılı dizisi Can Yoldaşım 82. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Can Yoldaşım 82. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sizlerle bu sayfadan ilk biz Sinehaber.com farkıyla paylaşacağız. Lütfen beklemede kalınız.