Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş reytinglerde kaçıncı oldu? 1 Kasım 2021 Pazartesi Üç Kuruş, Yasak Elma, Kalp Yarası reyting savaşında hangi dizi kaçıncı oldu? Birinci kim oldu? Dün akşam reyting sonuçları?

Dün akşam reytinglerde savaş vardı! Pazartesi akşamları reytin savaşında kim birinci oldu?

Show Tv'nin merakla beklenen yeni dizisi Üç Kuruş dizisi dün akşam 1. Bölümü ile ekranlara geldi. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Üç Kuruş dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Fox Tv'de Yasak Elma ve ATV'de Kalp Yarası dün akşam Üç Kuruş'un yayınlanması ile reytinglerde nasıl etkilendi? ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tehlikesi geçti ancak Show Tv'de Üç Kuruş geldi! Pazartesi akşamlarının yeni reyting galibi kim oldu? Üç Kuruş dizisi tuttu mu?

Dün akşam reyting sonuçları beklenildiği gibi oldu. ATV'de Kalp Yarası düşüş yaşadı ve izleyicisini Üç Kuruş'a kaptırmış görünüyor.

Fox Tv'de geçtiğimiz hafta Yıldız'ın Kumru ve Çağtay'dan ihanetin intikamı sahnesi ile başarı elde etmeyi sürdürdü ve intikam sahnesinin devamı da merakla beklenildi. Reytinglerde Yasak Elma zirveyi Üç Kuruş'a kaptırmadı.

Üç Kuruş dizisi ise ilk bölümde beklenildiği üzere iyi bir oran elde etti. Tabi birinciliği henüz Yasak Elma'da alamadı ancak bu değişiebilir gibi görünüyor. Üç Kuruş dizisinin Çukur ile karşılaştırılması olumsuz etki yaratsa da Yasak Elma'daki heyecanın düştüğü anda diziye ilgi çoğalacak gibi görünüyor.

Kalp Yarası için ise tehlike çanları çalmaya başladı. ATV gün değişikliğine gitmezde Kalp Yarası için işler şu an iyi görünmüyor.

Peki dünün reytingleri nasıl?

1 Kasım 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

TOTAL

1 YASAK ELMA   

2 UC KURUS   

3 ESRA EROL'DA   

4 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER   

5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT   

6 YASAK ELMA (OZET)

7 KALP YARASI   

8 MASTERCHEF TURKIYE   

9 ATV ANA HABER   

10 SHOW ANA HABER   

AB

1 YASAK ELMA   

2 MASTERCHEF TURKIYE   

3 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER   

4 UC KURUS   

5 YASAK ELMA (OZET)

6 MUGE ANLI ILE TATLI SERT

7 KALP YARASI 

8 ESRA EROL'DA    

9 COK GUZEL HAREKETLER 2    

10 SHOW ANA HABER   

ABC1 

1 YASAK ELMA

2 SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABER

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

3 UC KURUS  

4 MASTERCHEF TURKIYE 

5 MUGE ANLI ILE TATLI SERT   

6 YASAK ELMA (OZET) 

7 ESRA EROL'DA   

8 KALP YARASI  

9 SHOW ANA HABER  

10 ATV ANA HABER