Ülkemize Hekimoğlu adıyla uyarlanan ödüllü House M.D dizisinin yıldızı yıllar sonra eşcinsel olduğunu duyurdu!

Dünyaca ünlü ödüllü House dizisinin yıldızı yıllar sonra ilginç itirafta bulundu!

Ülkemizde Hekimoğlu dizisiyle uyarlanan House M.D dizisinin sevilen oyuncusu yıllar sonra eşcinsel olduğunu itiraf etti.

Harold & Kumar filmi ve House dizisiyle ünlenen How I Met Your Mother ve The Big Bang Theory gibi dizilerde yer alan ve daha önce de eski ABD Başkanı Obama'nın danışmanlığını yapan Hintli Kal Penn, eşcinsel olduğunu açıkladı.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

House dizisinden eski ABD Başkanı Barack Obama'nın danışmanlığını yapmak için ayrılan aktör Kal Penn, eşcinsel olduğunu duyurdu.

House dizisinde canlandırdığı Kutner rolü ile çok sevilen Kal Penn eşcinsel olduğunu ve nişanlandığınıb duyurdu. 

Ünlü aktör Kal Penn yeni kitabı hakkında verdiği bir röportajda cinsel tercihini yıllar sonra kamuoyu ile paylaştı. Siyasi çıkışları ile de bilinen Kal Penn, People dergisine röportaj verdi.

Kal Penn eşcinsel olduğunu açıkladı ve 11 yıllık sevgilisi Josh ile nişanlandığını duyurdu..

Kal Penn açıklamasında "Hintli anne babanıza ve Güney Asya topluluğuna bir aktör olarak yaşamayı düşündüğünüzü halihazırda söylediyseniz, sonrasındaki herhangi bir muhabbet gerçekten çok kolay olur.

Ailemin beni desteklemesi harika bir şey. Herkesin bu konuda farklı tecrübeleri olduğunu biliyorum ve bu sebeple kesinlikle kendimi çok şanslı hissediyorum" dedi.

Kal Penn röportajında nişanlısı ve ailesinin göz önünde olmak istemediğini söyledi. Röportajda samimi açıklamalara imza atan Kal Penn, cinselliğini geç bir yaşta keşfettiğini söyledi ve büyük bir Hint düğünü istediğin açıkladı.