Show TV ekranlarında yayınlanan, Çukur dizisinden  sonra, Show TV ekranlarına hazırlanan yeni aksiyon dizisi Üç Kuruş için hazırlıklar hummalı bir halde sürüyor.

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Dizi, Çukur  dizisi ile bir çok ortak özellik taşıyor. Çukur dizisi Ay Yapım tarafından çekilmişti, Üç Kuruş dizisinin de Ay Yapım tarafından çekileceği belirlenirken, dizinin ekim ayında Çukur dizisine benzer olarak ekranlarda olacağı belirtiliyor. Dizi için oyuncu seçimleri oldukça büyük titizlikle yapılıyor.  Dizi eylül ayında izleyicileri ile buluşacak.

Çukur’un yönetmeni Sinan Öztürk tarafınca çekilecek Üç Kuruş dizisi, Ay Yapım’ın önceki dizisi benzer biçimde yeniden aksiyon ve duygu yüklü olacak. Yeni dizi, Çukur’dan büyük izler taşıyacak. Çukur dizisinde  Nehir Bursalı karakterini canlandıran Hazal Subaşı, Üç Kuruş dizisi için görüşüyor.

Çukur dizisinden,  Üç Kuruş dizisine bir oyuncunun  transfer olacağı konuşuluyor. İddialara nazaran Çukur’da Meke’yi canlandıran Aytaç Uşun’un da Üç Kuruş dizisinde yer almak suretiyle Ay Yapım’la görüştüğü belirtiliyor. Çukur hayranları,  yeni sezon ekranlara gelecek olan Üç Kuruş dizisi için oldukça heyecanlı.  Dizinin çukur ile birçok ortak yanı mevcut.

 31 yaşındaki oyuncu ilk monitör deneyimini Doksanlar dizisiyle yaşadı. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan oyuncu peşinden Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’in başrolleri paylaşmış olduğu Kalp Atışı dizisinde rol aldı.

Uşun, 2017 yılında oyuncu kadrosuna  dahil olduğu Çukur dizisinde ise Yamaç’ın sağ kolu Meke karakterine yaşam verdi. Yamaç’ın sözünden asla çıkmayan Meke, gözü tok ve mert bir karakter olarak karşımıza çıkmıştı. Çukur’daki rolünü dizinin finaline kadar sürdüren Uşun, Exxen için çekilen Vahşi Şeyler dizisinde de başrolde yer aldı. Başarılı oyuncunun hayranları, oyuncuyu tekrardan ekranlara dönmesini isterken henüz durum netlik kazanmadı.

Aytaç Uşun’un kabul ederse hangi karakteri canlandıracağı belli değil. Üç Kuruş dizisinin senaryosunda şu an için eksik olan, seri katili rolü için görüşmelerin sürdürülüyor olması muhtemel. Bekleyip göreceğiz.