TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, dün akşam yayınlanan 46. bölümüyle  ekranlara geldi.

Netflix Boğa Boğa filminden yeni fragman ve afiş yayınlandı Netflix Boğa Boğa filminden yeni fragman ve afiş yayınlandı

Mavi ve kırmızı takımın ikinci defa dokunulmazlık mücadelesi verdiği  46. bölümde coşku  ve heyecan doruktayd.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna’nın jüri koltuğunda oturmuş olduğu yarışmada; ekip oyununun konsepti; İspanyol Yemekleri oldu. Yedi çeşit yemeğin yapılacağı dokunulmazlık oyununda kaptanlar, yiyeceklere nazaran takımlarını organize etti ve kıyasıya bir savaşı yaşandı.

Her iki takımda,  en iyi yemekleri yaparak jüriye sunmayı amaçladı. Ancak takımların yedi çeşit yemek için işe koyuldukları esnada, mavi takımda büyük bir hata yapıldı. Takımın kaptanı Burcu, Safanur’un yapmış olduğu sucuklu mercimek yemeğini tatmaya gitti.  Tadım yaptığı  esnada, yemekten bir kaşık alan Burcu, arkasından kaşığı tavaya  tekrar geri koyunca olanlar oldu.

Safanur ve Burcu kısa süreliğine şok yaşadı. Safanur ve şok olan ekip kaptanı Burcu, sürenin de azaldığını görür görmez diğer  takım arkadaşlarına desteğe gitti. Durumu şeflerin fark etmesiyle birlikte,  sürenin bitmesine beş dakika kala Mehmet Şef, tezgaha gelip; çift tadım meydana getirilen yemeği aldı.

Mehmet Şef'in yemeği alması ile birlikte takımın bir yemeği iptal oldu.  yemek için verilen sürede,  istenen yemekleri yemeği yetiştiremeyen mavi ekip,  kırmızı kırık karşısında 1-0 geriden başladı. Mavi takım jüri üyelerinin karşısına bir yemek eksik olarak çıktı. verilen sürenin bitmesine ardından, mavi ve kırmızı takım yemek tadımları için şeflerin karşısına çıktı.   

Jüri üyeleri,  yemek takımlarını yaptıktan sonra kazanan ekibi açıkladı. Kırmızı ekip, dört yemekte başarıya ulaşarak dokunulmazlık oyununu kazanmayı garantiledi. jüri üyelerinin karşısına  eksik yemek ile çıkan mavi takım kırmızı takıma yenildi. Toplamda ise kırmızı ekip, mavi ekibi 5-2 yenmeyi başardı.