Salı akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Üç Kızkardeş' dizisi bu sezon da büyük beğeni topladı.  

Destan gibi etkili bir ATV dizisi karşısında hızlı yükseliş gösteren Üç Kız Kardeş, reytinglerde en iyi puanları alarak kısa sürede rakiplerinden sıyrılmayı başardı.
 Salı günkü yarışmada birinci olan Üç Kızkardeş dizisi ilk sezonunu büyük bir başarıyla tamamlıyor... Dizinin etkisinin arkasında bazı detaylar var.  İlk başta Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi izleyenleri etkiledi.

Neden Bu kadar Sevildi?

Aslında gerçek hayatta pek çok örneği olan bir ailenin hayatı oldukça ilginç bir anlatım diliyle sunuluyor.  Bu dilin oluşumunda Üç Kız Kardeş romanının yazarı İclal Aydın'ın faktörü ortaya çıkar.
 İlk olarak dizi olarak düşündüğü hikayeyi romana dönüştüren İclal Aydın, okuyuculardan büyük ilgi gördü.  En çok okunan romanlardan biri haline gelen Üç Kız Kardeş'in dizi versiyonunda görev yine İclal Aydın'a düştü.  Öncelikle dizinin matematiğine hakim olan İclal Aydın'ın senaryo ekibine verdiği desteğin başarısında ve hikayeyi yönetme biçiminde önemli etkisi var.
Tabii ki çok iyi bir oyuncu kadrosu da vardı.  Ocak ayından bu yana set arkasında ve set önünde özveriyle çalışan bu ekip, Üç Kız Kardeş serisinin başarısı için de gerekenlere sahip.
 Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu gibi genç isimler dizide çok iyi performans sergilediler.  Bu genç oyuncuların performansı sosyal medyada da ön plana çıktı ve sosyal medyanın gücünü arkanızda bulundurmak başarılı olmak için faydalı oldu.

İzleyici Kendisinden Birçok Şey Yakaladı

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Bir aile ortamı yaratan çekimler sırasında, hikayenin gücü oyuncuların güçlü performanslarıyla tamamlanırken, dizi müziğinden fragmanlarına kadar her açıdan güçlü bir görüntü sergiledi.  Akıcı bir dille anlatılan hikaye, çekim kalitesi ve her bölümün ciddi bir merak unsuru oluşturması Üç Kız Kardeşler dizisini başarılı kılan etkenler oldu.
 İclal Aydın ise dizinin ödül aldığı etkinlikte açıklamalarda bulundu ve başarının arka planını şu sözlerle açıkladı:
“İzleyici kendilerinden bir şeyler buldu.  Bir şeyi seviyorlarsa, kendilerine ait bir parçaya sahip olmaları gerekir.  Her şeyden önce, kaçırdıkları bir şey buldular.  Çocukluğun ve ergenliğin masumiyetine ve saflığına her zaman dokunulmaz ve her zaman çok özlenir.  Oyuncu arkadaşlarımın çok iyi iş çıkardığını düşünüyorum.”
İclal Aydın, dizinin gerçek bir ekip işi olduğunu ve bu yüzden sevildiğini ifade etti.  İclal Aydın, Ayvalık'taki çekimler sırasında kış günlerinde çok üşüdüklerini, yazın çok terlediklerini, hava şartlarının da zorlu olduğunu anlattı.
 

İclal Aydın Kimdir? 

Gazeteci, yazar, TV sunucusu; Tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu.  14 Eylül 1971 Nevşehir doğumludur.  Memur bir anne ile memur bir babanın kızıdır.  Yazar Tuna Kiremitçi eşidir.  Çocukluğunu Ankara'da geçirdi.  Burada ilkokulu bitirdi.  Elazığ Anadolu Lisesi'nde bir süre yatılı okudu.  Anne ve babası ayrıldıktan sonra Ankara'ya döndü.

İclal Aydın, HBB kanalında kadınlara yönelik “2 to 4e” adlı gündüz programını sundu.  Bir süre Kanal D'de, 1998-2000 yılları arasında Radyo D Radyo Cumhuriyet Radyo Kent BRT FM'de yayın yaptı.  Çeşitli dizilerde rol aldı.  1999 yılında "Hayat Güzeldir" programıyla BRT'ye geçti.  Zirvede olanlar 2000 yılının En İyi Sabah Programı ödülünü aldı. Hayat Güzeldir dizisi için yazdığı günlükleri ve yazdığı metinleri birleştirerek ilk kitabını oluşturdu.  2006 yılında Star TV'de yayınlanan romantik komedi dizisi İki Aile'de Emre Kınay ile birlikte Eda rolünü oynamıştır.  İki evliliği vardı.  Zeynep Lal adında bir kızı vardır.  Yaşamına ve çalışmalarına İstanbul'da devam etti.  Vatan gazetesinde köşe yazarlığı yaptı.
Üç evlilik yaptı ve ikinci evliliğinde Kemal Başbuğ'dan Zeynep Lal adında bir kızı oldu.  Son evliliğini yazar ve müzisyen Tuna Kiremitçi ile yapar.
O Hayat Benim dizisinde Hasret karakterini ve 2018 yılında ekranlara gelen Ege'nin Hamsi dizisinde Melahat karakterini canlandırmıştır.  2022 yılında aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kızkardeş dizisinde Nesrin karakterini canlandırmıştır.