İclal Aydın’ın satış rekoru kıran kitabı “Üç Kız Kardeş” ekranlarda izleyici ile buluşacağı günü bekliyor. Hem oyunculuğu hem de yazarlığı ile adından söz ettiren İclal Aydın dizide üç kardeşin hayatını ele alacak.

Oyuncu, gazeteci ve sunucu kimliğinin yanında İclal Aydın, yazarlığıyla da ilgi çekiyor. 50 yaşındaki İclal Aydın’ın yazdığı kitaplar da oyuncuğu kadar beğenilip ilgiyle okunuyor. İclal Aydın’ın satış rekorları kıran kitabı “Üç Kız Kardeş” e senaristler de kayıtsız kalamadı. Senaristler “Üç Kız Kardeş” kitabı için bir dizi projesi hazırlamaya karar verdi.kako-DPjvWaxvXawibFHK

Üç Kız Kardeş Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

50 yaşındaki yazar, sunucu, gazeteci ve oyuncu İclal Aydın “Ege’nin Hamsisi” dizinde rol almıştı. Dizi sona erdikten sonra Urla’da rahat, sakin bir hayat yaşamayı tercih eden İclal Aydın, son zamanlarda zamanının çoğunu yazdığı romanlara ayırmıştı. Başarılı oyuncu İclal Aydın gönlünü kendisi gibi oyuncu olan Erdinç Gülener’ e kaptırmıştı.

Başarılı oyuncu İclal Aydın’ın son zamanlarda verdiği kilolar da gözden kaçmadı. Son haliyle paylaşımlarda bulunan İclal Aydın genç kızları kıskandırdı. Güzel oyuncu, yazar, sunucu ve gazeteci İclal Aydın, yıllar önceki fit haline dönmesinin neden yaptığı sıkı diyet oldu.

Süreç Film’in hazırlıklarına başladığı “Üç Kız Kardeş” dizisi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. İclal Aydın’ın kitabı “Üç Kız Kardeş” senaristler tarafından dizi çekilerek Kasım ayında sete çıkacağı iddia ediliyor.

kako-RMFEPYfXIWJkm9UI

Üç Kız Kardeş Dizisi Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Oyunculuğunun yanında yazarlığının da büyük ilgi ile karşılandığı İclal Aydın’ın satış rekorları kıran kitabı "Üç Kız Kardeş" ekranlarda izleyici ile Kasım sete çıkması planlanıyor. Üç kardeşini anlatan "Üç Kız Kardeş" dizisinde İclal Aydın da rol alacak.

İclal Aydın’ın  “Üç Kız Kardeş” ‘in annesi Nesrin hanıma can verecek. Dizinin yönetmenliğini ödüllü yönetmen Emre Kavuk’un yapacağı gündeme gelmişti. Ama Emre Kavuk ve yapım şirketi karşılıklı ayrılma kararı aldığı için dizinin yeni yönetmeni Eda Tekgöz oldu. İclal Aydın’ın  “Üç Kız Kardeş” kitabından esinlenerek hazırlanan dizinin oyuncu seçimleri hala sürmektedir.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Kanal D’ de ekranlara gelecek olan “Üç Kız Kardeş” dizisi, Ayvalık’ı mekan tutmuş samimi, sıcak ve büyük bir aile hikayesini konu alırken, isimleri Dönüş, Derya ve Türken olan kızların başından geçenleri ele alacak. “Üç Kız Kardeş” dizsinin senaryosunu da Ayşe Işıkmen’in yazdığı söylendi. Kanal D’ de izleyici ile buluşacak olan dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Oyuncu, gazeteci ve yazar İclal Aydın’ın satış rekorları kıran “Üç Kız Kardeş” adlı romanından ekrana uyarlanacak dizideki Dönüş, Derya ve Türkan isimli üç kız kardeşin yaşları küçültülerek değiştirildi. Kızların annesini Nesrin karakteri ile İclal Aydın canlandıracağı planlanıyor.

Kanal D, Camdaki Kız ve Sadakatsiz dizilerinin izleyici buluşmasının ardından büyük bir çıkış yapmıştı. Kanal D ekranlarında izleyiciyi merak ve heyecan ile etkileyecek İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş dizisi iddialı bir şekilde yayın hayatına girecek.

kako-g96gtpx2roE4b53y

İclal Aydın Kimdir?

İclal Aydın 14 Eylül 1971 tarihinde Nevşehir’de doğdu. İclal ayrın, oyuncu, gazeteci, sunucu ve yazardır. İlkokulu Ankara’da bitiren İclal Aydın liseyi Elazığ’da yatılı olarak okudu. İclal Aydın’ın anne babası boşanınca Ankara’ya gelerek liseyi Ankara'da Yenimahalle Mustafa Kemal Lisesi’nde okudu. Lise ve ortaokul senelerini yazarak ve tiyatro çalışmaları yaparak Ankara’da geçirdi ve daha sonra 1989 yılında Ankara Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü kazanarak üniversite eğitimine başladı. Öğrenimini 2.sınıfta yarıda bırakarak Almanya’da altı yıl profesyonel tiyatro yaptı. Almaya’ da hayatını sürdürebilmek için hem restoranda bulaşık yıkayarak çalıştı hem de tiyatro yaptı. Ardından Türkiye’ye dönerek TV projelerinde yapımcı-sunucu ve oyuncu olarak çalışmalarına devam etti.