İzlenilecek yeni filmler hangileri? Hangi film hangi tarihte vizyona girecek? Kasım sonuna kadar tarih sırası ile vizyona girecek filmleri merak ediyor musunuz?

Bilindiği üzere pandemi dolayısı ile birçok vizyon filmi askıya alınmıştı ve gösterime tarihleri ötelenmişti. Son bir aydır gösterimi ya da çekimi askıya alınan filmler teker teker vizyona girmeye başladı. Özellikle dijital kanalların da araya girmesi ile ciddi anlamda bir yeni filmler gösterime girmeye başladı.

Gün itibari ile sadece Kasım sonuna kadar gösterime girmesi beklenen 36 adet yeni film mevcut. Biz öncelikle sabırsızlıkla bekleniyor ve iddialı olanları vizyon tarih sırasına göre aşağıda sizler için detaylandırdık. Geriye kalanları da unutmadık tabi ki en altta listede yine gösterim tarih sırasına göre takip edebilirsiniz.

5486777.jpg-c_310_420_x-f_jpg-q_x-xxyxx

Passing - Siyah Beyaz

10 Kasım 2021, Dram

Nella Larsen romanından beyaz perdeye uyarlanan Rebecca Hall tarafından senaryolaştırılmış. Netflix’in haklarını devraldığı film aslında kadın gücü üzerine kurulu. 1920’lerde geçen filmde hayatını beyaz gibi yaşamaya karar veren açık tenli siyahi bir kadın ve kendisi gibi olan bir arkadaşının yıllar sonra bir araya gelmesi konu ediliyor. Ruth Negga’nın oyunculuğu düşünülürse kaçırılmayacak bir film.

7-prisoners

7 Prisoners – 7 Tutsak

11 Kasım 2021, Dram

Ailesine daha iyi bir yaşam sağlamaya çalışan 18 yaşındaki bir genci konu edinen filmde kahramanımız Mateus kendisini insan ticaretinin tehlikeli dünyasında bulacaktır. Sonrasında ailesinin geleceği ve kendisini hapseden adam için çalışmak arasında zor bir karar ile sıanacaktır.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

last-night-in-soho

Dün Gece Soho’da

12 Kasım 2021, Gerilim

Wright'ın bir hikayesinden esinlenen ve Edgar Wright tarafından yönetilen İngiliz bir psikolojik gelirim olarak heyecanla beklenen bir film. En büyük tutkusu moda olan bir genç kadının tasarım dışında ayrıca zamanda yolculuk yeteneği vardır. Bir gün kendisini 1960'ların Londra'sında bulacak olan kahramanımız kısa bir üsrede 1960’ların Londrası'nın hiç de göründüğü gibi olmadığını görecektir.

Senarist : Krysty Wilson-Cairns

Oyuncular: Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie, Matt Smith

spencer

Spencer

12 Kasım 2021, Biyografik, Dram

Merakla beklen bir diğer yapım da Galler Prensesi Diana’yı konu edinen Spencer filmi. Heyecanla beklenen ve Pablo Larraín tarafından yönetildiği bilinen bu Biyografik Psikolojik Dramada Kristen Stewart, Galler Prensesi Diana'yı canlandırıyor. Diana'nın Prens Charles’tan ayrılarak İngiliz kraliyet ailesinden ayrılma kararının kurgusal bir anlatımını seyrediyor olacaksınız. Bizim de merakla beklediğimiz filmlerden.

Senarist : Steven Knight

Oyuncular: Kristen Stewart, Jack Farthing, Amy Manson

ya ben ölürsem

Ya Ben Ölürsem

12 Kasım 2021, Dram

Konusundan ziyade başarılı ve hayran olduğumuz bir oyuncu ekibin yer alması ile daha çok gündemde olan ve merakla beklenen bir başka film de Ya Ben Ölürsem. Bir ailenin çocukları sayesinde otizm ile tanışmasını konu alan filmi eminiz ki sağlam oyuncu kadrosu alışılmışın dışına taşıyacaktır. Unutmadan yönetmen koltuğunda ise Faik Ahmet Akıncı bulunuyor.

Senarist : Yılmaz Suvacı

Oyuncular: Müfit Can Saçıntı, Bülent Emin Yarar, Reha Özcan

Rifkin's festival

Rifkin’in Festivali

12 Kasım 2021, Komedi, Romantik

 Woody Allen tarafından yazılan ve yönetilen komedi filmi olan yapım izlenmeye değer tabi ki. Bir Amerikan-İspanyol-İtalyan ortak yapımı olan filmde, San Sebastian Festivali'ne gidip etkinliğe tam manası ile kapılan Amerikalı evli bir çiftin hikayesini konu ediliyor. Kadının Fransız bir yönetmenle ilişkisi yaşarken adam da İspanyol bir kadına aşık olur.

Senarist : Woody Allen

Oyuncular: Gina Gershon, Sergi Lopez, Elena Anaya, Lois Garrel

dayi-bir-adamin-hikayesi-ufuk-bayraktar-728x410Dayı: Bir Adamın Hikayesi

19 Kasım 2021, Dram

Senarist ve Oyuncu sebebi ile duyulduğu ilk an heyecan uyandıran bir Film de Dayı. Üzgünüz ama sakin olun zira Ufuk Bayraktar’ın yaptığı açıklamaya göre efsane olarak hatırlanan “Ezel” dizisindeki Dayı ile alakalı bir durum, olay yada karakter yok ortada. Fakat yine de bir kabadaynın başarılı bir kalemden çıkacağını bildiğimiz ve başarılı bir ekran yüzü ile de izleyeceğimiz için bu filmi de merak edilenler arasına ekledik.

Senarist : Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk

Oyuncular: Ufuk Bayraktar, Gizem Karaca, Ahmet Varlı

king richard

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar

20 Kasım 2021, Biyografik, Dram

Konusu kadar ekranlara Will Smith kalitesi ile de geliyor olması ile dikkat çeken yapımın yönetmen koltuğunda Reinaldo Marcus Green var. Amerikan biyografik bir drama filmi olan yapımda Kadın tenisine damga vuran iki kardeş Serena Williams ve Venus Williams hikayesi ve onların başarı hikayesinin ardındaki tam destekçi babaları  Richard’ın gurur verici hayatı anlatılıyor.

Senarist : Zach Baylin

Oyuncular: Will Smith, Saniyya Sidney, Demi Singleton, Jon Bernthal

gucci

Gucci Ailesi

26 Kasım 2021, Biyografik, Polisiye

Gerek Al Pacino oynayacak diye eleştiri alıp gündem olmasından gerek zaten ünü itibari ile gündemden düşmeyen bir konu olmasından dolayı bizlerin de sabırsızlıkla beklediği bir film.

Oscar ödüllüve yaşayan en büyük yönetmenlerden Ridley Scott’ı yönettiği filmde Gucci Ailesi hanedanlığının 1995 yılında Maurizio Gucci'nin öldürülmesine kadar varan skandallarla dolu çöküşünün gerçek hikayesi anlatılıyor. Ve ayrıca filmde, Maurizio Gucci’yi öldürmekle suçlanan eski eşi Patrizia Reggiani’yi Lady Gaga canlandırıyor. İzlemek için başka bir nedene gerek var mı?

Senarist : Becky Johnston

Oyuncular: Lady Gaga, Al Pacino, Jeremy Irons, Adam Driver, Jared Leto, Salma Hayek, Jack Huston

senbenlenin

Sen Ben Lenin

26 Kasım 2021, Dram,

Tek kurtuluş umudunun turizm olduğu bir sahil kasabasında Sovyetler Birliğinin yıkıldığı yıl denize atılan ve karadenizin hırçın dalgaları ile karaya vuran devrim lideri Lenin’in ağaç oyma büstü ile başlayan hikayenin yer aldığı filmin kadrosunu anlatmak kelimelere sığmaz. Ayrıca çok değerli oyuncuların rol aldığı filmin senaryosunu kısa filmleri ile harikalar yaratmış Tufan Taştan ve kitapları ile gönüllere taht kurmuş Barış Bıçakçı’nın birlikte kaleme aldığı düşünülünce kaçırılmayacak bir film olduğu görülüyor. Yönetmen mi? Tabi ki Tufan Taştan.

Senarist : Barış Bıçakçı, Tufan Taştan

Oyuncular: Barış Falay, Hasibe Eren, Nur Sürer, Saygın Soysal, Binnur Kaya, Melis Birkan, Serdar Orçin, Salih Kalyon, Özgür Çevik

VİZYONA GİRMESİ BEKLENEN DİĞER FİLMLER

Liste 1

Liste 2