TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda izleyicilerin kahrolduğu Taner - Dilek ayrılığı son buluyor! Gönül Dağı 37. bölümde Dilek ve Taner barışıyor. Gönül Dağı 37. yeni bölüm bilgileri...

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Her hafta Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonu da dolu dizgin, başarılı şekilde ilerlemeye devam ediyor. Reytinglerde zirveyi hiçbir rakibine kaptırmayan Gönül Dağı dizisi geçtiğimiz hafta itibariyle 36 bölümü geride bıraktı. Hikaye ve olay örgüsü ilmek ilmek işlenen Gönül Dağı dizisinin nefes kesen 36. bölümünün ardından gözler Gönül Dağı 37. bölüme çevrildi. Gönül Dağı 37. bölümde büyük sürpriz yaşanacak ve izleyicinin merakla beklediği Taner - Dilek buluşması yaşanacak! Ailelerin inadı yüzünden ayrı düşen sevdalılar sonunda bir araya geliyor. Taner ve Dilek aşkı izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek! Diziseverler şimdi Gönül Dağı 37. bölüm detaylarını ve yeni bölümde yaşanacakları araştırmaya başladılar. Gönül Dağı 37. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizin devamında sizlerle...

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı Gönül Dağı dizisinin senaryosuna karşı çatlak sesler çıkmaya başlamışken aşk ve ayrılıklarda geri adım geliyor! Dizinin bazı izleyicileri durumdan şikayet etti ve sonucunu aldı. Gönül Dağı 37. bölümde Dilek Taner ayrılığı son bulacak! 

DİLEK, TANER'E GERİ DÖNÜYOR

Anadolu kasabasında mütevazi insanların aşk ve insan ilişkilerini konu alan Gönül Dağı dizisinde, Dilek, gördüğü baskılaradn sonra Taner'i geride bırakıp gitmek, onu silmek istemişti. Bu konuda Taner'in annesi de büyük bir paya sahip. Ancak Taner her fırsatta Dilek'e olan aşkının tüm engelleri aşabileceğini ifade ederek onu mutlu etmeye çalışıyordu. Ve Nihayet, Dilek, tüm baskılara karşın Taner'e olan aşkının farkına vardı! Dilek artık kararsızlığını bir kenara itip Taner'le olan aşkını yaşamaya hazırlanıyor.

İZLEYİCİ ÇOK MUTLU OLACAK

Dilek, Taner'in yanına gelerek "Biz olmaya hazırım" diyor. Gönül Dağı izleyicileri Taner ve Dilek'in tekrar birleşmelerinden ve mutlu olmalarından ziyadesiyle mutlu olacaklar. Dilek'in parmağına yüzüğü takmasıyla birlikte ikili arasındaki ilişki hızla evliliğe doğru gidecek. Evlilik kararı alan çift, önlerine çıkan tüm engelleri aşmaya hazır!

GÖNÜL DAĞI 37. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni, sevilen dizisi Gönül Dağı 37. bölümüyle 23 Ekim Cumartesi günü saat 20:00'da izleyicisiyle buluşacak. Şimdiden iyi seyirler dileriz.