İşletmeci ve yönetmen Umut Evirgen ile ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya bir süredir aşk yaşıyor. Umut Evirgen ile oyuncu Nur Fettahoğlu’nun fotoğrafı kafaları karıştırmıştı. Fettahoğlu’ndan beklenen açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen bir süredir aşk yaşıyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan Nur Fettahoğlu ile Umut Evirgen’ in fotoğrafı kafaları karıştırmıştı. Fettahoğlu, işletmeci Evirgen ile sarmaş dolaş olan fotoğrafları yayınlamıştı. Yayınlanan fotoğraflar ile insanlar ikili arasında neler olduğunu merak etti. Fettahoğlu’ ndan beklenen açıklama geldi.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

7_1280x720-15

Tehlikeli Aşk Üçgeni!

Bir süredir güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile yönetmen Umut Evirgen arasında aşk olduğu söyleniyor. Ünlü yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen daha önce de bir çok ünlü isim ile anılmıştı. Evirgen, Tuba Büyüküstün’ den ayrıldıktan sonra Melisa Şenolsun ile de aşk yaşamıştı. Ardından ismi birçok ünlü ile anılan ünlü işletmeci Umut Evirgen bir süredir yetenekli oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikteydi.

Geçtiğimiz günlerde Nur Fettahoğlu’ nun paylaşımı kafaları karıştırdı. 29 yaşındaki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişkisi olduğu bilinen Umut Evirgen ile olan sarmaş dolaş fotoğrafları paylaşan Nur Fettahoğlu beklenen açıklamayı yaptı. İkilinin beraber çekilen fotoğrafları kafaları karıştırmıştı.  

5_1280x720-59

Nur Fettahoğlu’ndan Umut Evirgen Açıklaması Geldi!

Geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile samimi fotoğrafları ortaya çıkan yönetmen Umut Evirgen’ in Nur Fettahoğlu ile olan fotoğrafları da kafaları karıştırdı. 41 yaşındaki güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen ile fotoğrafını ınstagram hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu fotoğrafa, “sen hep aşkkkk’ la” şeklinde yazıp, beyaz kalp emojisi ve nazar boncuğu koyarak Evirgen’ i etiketlemesi kafaları karıştırdı. Fettahoğlu, kızı Elisa Güzin’in babası Levent Veziroğlu’ dan Mart 2021 tarihinde anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

41 yaşındaki başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu, işletmeci Umut Evirgen ile olan fotoğrafına açıklık getirdi. Fettah oğlu Evirgen ile alakalı olarak “Umut benim can dostum. O hep aşkla yaşasın, huzurla” ifadelerini kullandı.

Bir süredir Umut Evirgen ile 29 yaşındaki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’ nın aşk yaşadığı konuşuluyordu. Ancak ikili aşk iddiaları ile ilgili sessiz kalmayı tercih ediyordu. Geçtiğimiz günlerde ikilinin ilk fotoğrafları gündeme gelince aşk belgelenmiş olmuştu. Fransa’ nın başkenti Paris’ te tatil yapan ikili dönüşte ayrılık kararı almıştı. Ancak ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’ nın takıntılı bir hayranı tarafından aracının tekmelenmesi üzerine ikili tekrardan yakınlaşmıştı.