Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile uzun zamandır ilişkisi olan müzisyen Çağrı Telkıvıran geçtiğimiz günlerde ilişkisini bitirdi. Aslı Bekiroğlu’nun oyuncu Kubilay Aka ile görüntülenmesinden sonra Telkıvıran’nın da bir mekanda Biran Damla Yıldız ile eğlendiği iddia edildi. Biran Damla Yılmaz ile Çağrı Telkıvıran aşk mı yaşıyor, Aslı Bekiroğlu ile Telkıvıran ilişkisi neden bitti sorularının cevapları haberimizde…

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

FOX TV ekranlarının en çok sevilen ve izlenen yarışma programlarından olan Maske Kimsin Sen’ in final gecesinde yer alan ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka’ nın yakınlaştığı iddia edilmiş ve ikili setten beraber görüntülenmişti. Maske Kimsin Sen’ in jürilerinden olan Doğu Demirkol ile Metin Özülkü’ nin telefon ile kaydettiği görüntüde Bekiroğlu ve Aka el ele arkadaşlarının yanına geliyor ve video çekildiğini fark edince eller hemen ayrılıyor. Ancak görüntüler insanların kafasında soru işareti bırakmıştı. 

4_1280x720-83

Biran Damla Yılmaz ile Çağrı Telkıvıran Aşk Mı Yaşıyor?

Güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu geçtiğimiz günlerde yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ile görüntülendikten sonra eski sevgilisi başarılı müzisyen Çağrı Telkıvıran’ dan karşı hamle gecikmedi. Telkıvıran, geçtiğimiz gece bir mekanda ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz ile samimi bir şekilde eğlendiği iddia edildi. Mekandan ayrı ayrı çıktığı söylenen ikiliden Çağrı Telkıvıran eski sevgilisi Bekiroğlu ile ayrılığıyla ilgili de konuştu.

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu’ nun oyuncu Kubilay Aka ile görüntülenmesinin ardından ihanete uğradığı yönünde çıkan iddialar ile gündeme gelen ünlü müzisyen Çağrı Telkıvıran da güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açtığı söylendi. Mekan çıkışı görüntülenen ikili çıkan aşk iddialarına sessiz kalmayı tercih etti. Öte taraftan arabanın ön camında bulunan çiçeklerin sorulmasına gülen Yılmaz, çiçek satıcılarının “çiçekleri Çağrı ağabey aldı” söylemi üzerine aşk iddiaları güçlendi.

6_1280x720-20

Çağrı Telkıvıran’dan Aslı Bekiroğlu İlişkisi Neden Bitti Açıklaması Geldi!

Yaz ayını dolu dolu geçiren güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu ve ünlü müzisyen Çağrı Telkıvıran geçtiğimiz gün ilişkilerini noktaladı. Maske Kimsin Sen yarışma programından sonra Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka’ nın yakınlaştığı iddia edilmişti. İkilinin beraber görüntülenmesinden kısa bir süre sonra Telkıvıran eski sevgilisi ile olan fotoğrafları sildi ve takipten de çıkarmıştı.

Güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu o akşam Kubilay Aka ile aşk yaşamaya başladığı iddialarına cevap vermişti. Bekiroğlu, “Çağrı ile ilişkimizin bittiği doğru. Ama Kubilay ile arkadaşız. Zaten o gece baş başa da değildik” şeklinde açıklama yaparak aşk iddialarını yalanlamıştı. Biran Damla Yılmaz ile görüntülenen Çağrı Telkıvıran da Bekiroğlu ile biten ilişkileri hakkında açıklama yaptı.

Ünlü müzisyen Çağrı Telkıvıran ile güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz geçtiğmiz gece bir mekanda samimi bir şekilde eğlendiği iddia edildi. İkilinin ardından Arnavutköy’ deki başka bir mekanda sabaha kadar eğlendiği ve içeri girdiklerinde de yüzlerini sakladıkları söylendi. İkili mekanı ayrı ayrı terk ettiği iddia edildi.  

Müzisyen Çağrı Telkıvıran en çok merak edilen Aslı Bekiroğlu ile neden ayrıldıkları yönünde de açıklama yaptı. Telkıvıran, Aslı Bekiroğlu ile ilişkilerinin Kubilay Aka yüzünden bitti yönünde çıkan haberlere “ hayır üçüncü bir kişi yüzünden bitmedi. Başka sebeplerden ayrıldık” şeklinde açıklama yaptı.