Megastar Tarkan sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Tarkan, İnstagram üzerinden yayınladığı fotoğrafı ile hayranlarına seslendi. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğraf ile ilgili çarpıcı yorumlar yapıldı. İşte detaylar...

Megastar Tarkan sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Tarkan, İnstagram üzerinden yayınladığı fotoğrafı ile hayranlarına seslendi. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğraf ile ilgili çarpıcı yorumlar yapıldı. İşte detaylar…

Türkiye’nin en sevilen sanatçısı konumunda bulunan Tarkan, sosyal medyayı aktif şekilde kullanmaya devam ediyor. Ailesiyle birlikte Almanya’da yaşayan megastar, İnstagram ve Twitter paylaşımları üzerinden hayranlarına mesaj gönderiyor. Geçmişten günümüze fotoğraflarını hayranlarıyla paylaşan Tarkan’a binlerce destek mesaj yayınlanıyor. Kadına şiddet ve doğa sorunlarıyla ilgili de ses çıkarmaktan geri durmayan ünlü sanatçı, rol model görevi üstleniyor. Son olarak İnstagram hesabı üzerinden ‘’Günaydın’’ notu ile paylaştığı fotoğrafı ile dikkatleri üzerine çekti. Saçlarını kestiren Tarkan, yeni tarzını da gözler önüne sermiş oldu. Ünlü sanatçı, geçtiğimiz günlerde Trendyol ile reklam anlaşması imzaladı. Eşi Pınar Tevetoğlu ile İstanbul’a gelen Tarkan, hayranlarını ne kadar çok özlediğini belirtmişti. 

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Her yıl Harbiye Açık Hava Tiyatrosunda konserler düzenleyen Tarkan, pandemi nedeniyle hayranlarından uzak kalmak zorunda kaldı. Normalleşme döneminin başlamasına rağmen, konser vermek için acele etmeyeceğini açıklamıştı. Trendyol reklamında karşımıza çıkan megastar, sevilen şarkısı Gül Döktüm Yollarına ile hayranlarına seslendi. Tarkan’ın önümüzdeki yaz dönemine kadar konser vermesi beklenmiyor. 

tarkan-101420MC

Megastardan örnek davranış

Megastar Tarkan, 6 günde 8 kadının öldürülmesine de sessiz kalmadı. Kadın cinayetlerine karşı yetti artık diye tepki gösteren Tarkan, siyasilerin yaptırıcı yasalar çıkarması gerektiğini savundu. Kadınları koruması gereken yaptırıcı yasalar çıkana kadar direneceklerini ifade eden ünlü sanatçı, hayranlarına çağrıda bulundu. Tarkan, sık sık toplumsal olaylar ile ilgili tepkilerini dile getiriyor. Sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan ünlü sanatçı, hayranları tarafından yoğun destekle karşılanıyor. Tarkan’ın çağrısını gündeme taşıyan Twitter kullanıcıları ünlü sanatçıyı TT yapmayı başardı. Kadına şiddet konusunda yasal adımlar atılması yönündeki çağrı karşılık buldu.