TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışma programında hangi ünlü isimler aşk yaşamaya başladı. Sevilen yarışma programında aşk yaşayan iki ünlü isim magazin gündemine bomba gibi düştü… İşte aşk yaşayan ünlü isimler haberimizde…

Televizyon dünyasının en çok sevilen ve izlenen yarışma programlarından olan Survivor 2022 All Star yarışma programı yayınlandığı ilk günden bu yana sosyal medyada gerek oyuncu kadrosu ile gerekse de yarışmalar ile gündeme geliyor. En son sevilen yarışma programında iki ünlü ismin aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi. Merak edilen her şey haberimizin detaylarında…

1_1280x720-68

Survivor 2022 All Star’da Bomba Aşk!

15 Ocak 2022 tarihinde TV 8’ de yayınlanmaya başlayan ve Dominik Cumhuriyet’ inde düzenlenen Survivor 2022 All Star, Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan tarafından sunulmaktadır. Sevilen yarışma programı bu sezon hem oyuncu kadrosu hem de yeni format ile gelen sürgün adası ile bütün dikkatleri topladı.

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışma programında, Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı Survivor sonrası yaşadıkları aşk ile gündeme gelmişlerdi. Hatta Barış Murat Yağcı, Taksim Meydanı’n da Nisa’ ya evlilik teklifi etmişti. Yağcı ve Bölükbaşı ilişkisi evlilik teklifinden bir süre sonra bitmişti. Aşk yaşamaya başladıkları haberi ile ayrılık haberlerine benzer şekilde şaşıran hayranları oldukça üzülmüştü. Öte taraftan ikili yeni sezonda Survivor 2022 All Star’ da ara ara tartışma da yaşıyor.

4_1280x720-52

Survivor 2022 All Star’da Hangi Ünlü İsimler Aşk Yaşıyor?

Survivor 2020’ de gönüllüler takının başarılı kadın yarışmacılarından olan Nisa Bölükbaşı yarışmanın en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyordu. Survivor yarışmasında gösterdiği başarılı performansının yanı sıra aşk hayatı ile de sık sık magazin gündemine gelmişti. Survivor 2020 yarışması bittikten sonra birbirlerini kardeş olarak gördüklerini her zaman ifade eden Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’ nın sevgili olması herkesi şaşkına çevirmişti.

TV 8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana büyük ilgi toplayan yarışma programı olan Survivor bu sezona da oldukça hızlı bir giriş yaptı. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan tarafından sunulan Survivor 2022 All Star yarışma programında magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddiaları herkesi şaşkına çevirdi.

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Sevilen yarışma programlarından olan Survivor 2022 All Star’ da yeni aşk iddiaları gündeme düştü. İddiaya göre Nisa ve Ogeday beraber yeni bir aşka yelken açmış. Geçtiğimiz Mayıs ayında Yağcı ve Bölükbaşı ilişkilerini bitirdiklerini ilan ettikten sonra Nisa, eski Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açtığı söylenmişti.

Survivor 2022 All Star’ da aynı takımda olan Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken Dominik’ e gitmeden önce çıkan aşk iddialarına “Çıkan haberlere evet de demiyorum, hayır da demiyorum; havada bırakıyorum.” şeklinde cevap vermişti.

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından olan Survivor 2022 All Star bu yıl aşk iddiaları ile gündeme geliyor. Evrim Keklik, Nisa ve Ogeday’ ın sevgili olduğunu yarış parkurunda ağzından kaçırdı. Evrim’ ın oyun parkurunda verdiği tepkiye karşı Nisa’ nın söylenenlere karşılık herhangi bir inkarda bulunmaması ile kafalar iyice karıştı.

Birinden iddialı, güçlü ve başarılı yarışmacıların yer aldığı Survivor 2022 All Star’ da yeni aşk iddiası gündemde deprem etkisi yarattı. Yarışma anında, bir dönem aşk yaşadığı Barış Murat Yağcı’ nın oyunu kazanma sevinci ile yaptığı davranışlardan sonra Evrim Keklik’ in Keklik'in "Bunun hayranları, bunun sevenleri, bunun sevgililerine anlam veremiyorum ya" demesi ile beraber Nisa da "Bana da laf atmasaydın olmazdı Evrim" diyerek izleyenleri şaşırttı.