Yakışıklı oyuncu Onur Tuna ve güzel oyuncu Hande Doğandemir bir süredir aşk yaşıyordu. Tuna’nın kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı oyuncu Hande Doğandemir’ den ayrıldığı magazin gündemin bomba gibi düştü. Peki çift neden ayrıldı?

Mucize Doktor dizisinin başrollerinden olan Onur Tuna ile güzel oyuncu Hande Doğandemir kısa süre önce sessiz sedasız aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin ilişkiyi bitirdikleri yönündeki haber ile herkes şaşkınlığını gizleyemedi. Ayrılık haberleri ile sevenlerini üzen Tuna ve Doğandemir çiftinin neden ayrıldığı merak konusu oldu.

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

2_1280x720-67

Onur Tuna ve Hande Doğandemir Ayrıldı!

Meslektaşı Hande Doğandemir ile kısa süre önce yeni bir aşka yelken açan yakışıklı oyuncu Onur Tuna’ ın ilişkiyi bitirdiği iddia edildi. Ünlü çiftin sevenleri bu haber ile oldukça üzüldü. Öte taraftan ikilinin neden ayrıldığı da merak konusu oldu. Tuna ve Doğandemir çifti hayranlarını üzdü.

Annemizi Saklarken isimli dizide Handan karakterine hayat veren Hande Doğandemir’ in yakışıklı oyuncu Onur Tuna’ nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına kalp emojisi ile yorum yapması ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ardından Tuna’ da güzel oyuncu Hande Doğandemir’ in kalpli yorumuna yine kalp emojisi ile cevap vermişti. Ünlü çift bu şekilde ilişkilerini duyurmuşlardı.

4-9

Peki, Onur Tuna ve Hande Doğandemir Neden Ayrıldı?

Mahkum dizi ile ekranlara gelen yakışıklı oyuncu Onur Tuna ile Annemizi Saklarken dizisi ile izleyenleri kendine hayran bırakan güzel oyuncu Hande Doğandemir’ in aşkı kısa sürdü. Ünlü çiftin sevenleri bu haber ile şaşkınlıklarını gizlemeyez iken aynı anda neden ayrıldıklarını da merak etti. Çiçeği burnunda çiften gelen ayrılık haberi şaşırttı.

Güzel oyuncu Hande Doğandemir' in kısa bir süre önce ismi meslektaşı yakışıklı oyuncu Onur Tuna ile anılmıştı. Şimdiye kadar konu ile alakalı olarak herhangi bir açıklamada bulunmayan ünlü çiftin cephesinde herkesi şaşırtan yeni bir gelişme yaşandı. Yakışıklı oyuncu Onur Tuna, koronavirüse yakalandı. Yakışıklı oyuncu yeni aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Hande Doğandemir ile ayrıldı.

Reytinglerde çok iyi başarı yakalayan Mahkum dizisindeki oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakan yakışıklı oyuncu Onur Tuna geçtiğimiz hafta sağlık sorunları yaşadı ve korona şüphesi ile hastaneye girmişti. Tuna, "Arkadaşlar korona değilim. Sabah yüksek ateşle uyandım. Ancak yapılan bütün testlerim negatif çıkmıştır" şeklinde açıklama yapmıştı. Başarılı oyuncunun negatif çıkan testlerin ardından en son yaptığı test pozitif çıkmıştı. Tuna, soğuk algınlığı sebebiyle günlerdir iyileşemiyordu ve testin pozitif çıkması ile hemen karantinaya girdi.

Ayrıca yetenekli oyuncu Onur Tuna ile başarılı oyuncu Hande Doğandemir çiftinin beraberliği kısa sürdü. Yakışıklı oyuncu Onur Tuna ve güzel oyuncu Hande Doğandemir ikilisinden ayrılık iddiaları ile ilgili olarak henüz bir açıklama yapılmadı