Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşan Son Yaz final bölümü açıklandı! Son Yaz ekranlara veda ediyor. Son Yaz ne zaman final yapıacak?

Son Yaz hayranlarına kötü haber geldi! Fox Tv Son Yaz'ın fişini çektiğini açıkladı! Son Yaz final tarihi açıklandı!

Başrollerinde Alperen Duymaz ve Ali Atay'ın yer aldığı kadrosunda Hafsanur Sancaktutan, Halil Babür, Arif Pişkin, Yasemin Yazıcı gibi isimler bulunan bu sene kadrosuna Onur Bay, Yılmaz Bayraktar, Yaprak Medine ve Birce Akalay gibi isimleri dahil eden Son Yaz veda ediyor.

Sosyal medya da oldukça güçlü bir fan kitlesi buluanan Son Yaz dizisi reytinglerde istenileni elde edemeyince kanal diziyi finale götürdü. 

Fox Tv yeni dizilerine yer açmak için bir sevilen dizisini daha bitiryor. Son Yaz final bölümü açıklandı. Son Yaz oyuncuları da ani final kararını daha bugün öğrendi.

O3 Medya yapımcılığında çekilen Son Yaz dizisi ekranlara veda ediyor. Cumartesi yayınlanan Son Yaz beklenen reytingleri elde edemedi.

Dizinin Akgün Gökalp Taşkın'ı Alperen Duymaz Instagram hesabından "Bir sabah güneşi ile Ege'de başlayan Son Yaz yolculuğumuz, sizlerle gerçek bir evrene dönüşürken bizi her daim baş tacı ettiğiniz için teşekkür etmek istiyoruz. hep güzel anılarınızda kalacağımıza eminiz. 26.Bölüm itibarıyla hikayemizi sonlandırırken, Unutmayın anahtar hala saksının altında. Selametle..." paylaşımı yaparak diziye veda etti.

Son Yaz hayranları sosyal medyadan tepkilerini dile getirirken final kararını ani alındığı ekibe daha bugün iletildiği öğrenildi.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Peki Son yaz final tarihi ne zaman?

Son Yaz dizisi 26. bölümde sevenlerine veda edecek.