Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'den destek mesajı geldi. Aldatan eş Nihan Ünsal ise sosyal medya hesabını kapattı.

Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen'in aldatma haberlerine eski eş Işıl Sergen'den destek geldi.

Burak Sergen 4 ay önce nikah masasına oturduğu genç eşi Hande Ünsal tarafından aldatıldığı haberleri bugün magazin gündeminde yer almıştı. Burak Sergen'in eski eşi ve oğlu Cansın'ın annesi Işıl Sergen'den usta oyuncuya destek geldi. 

Burak Sergen'in eski eşi sosyal medya hesabından destek mesajı paylaşırken aldatan eş Nihan Ünsal ise sosyal medya hesabını kapattı.

Eski eş Işıl Sergen eski kocası Burak Sergen'e destek mesajı verdi. Işıl Sergen aynı zamanda hakkındaki yazılanlara da düzeltme getirdi. Işıl Sergen ayrıca haberlerde oğlunun fotoğraflarının kullanılmamasını rica etti.

Işıl Sergen yaptığı açıklamada "İyi ya da kötü günler hepimiz için. Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim . İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum . Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım .

Bu gün Haber sitelerine düşen haberin içinde , Burak beyle boşanma anlaşmamızda 15 milyon tazminat aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır . O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır . Yapılan yorumlara istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım . Bir ricam da bu gün çıkan haberlerde lütfen oğlumun dahil olduğu fotoları kullanmayınız . Hassasiyetinize teşekkür ediyorum. Işıl Sergen" ifadelerini kullandı.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Boşanma davası açan Burak Sergen, genç eşi Nihan Ünsal ile yer aldığı tüm fotoğrafların sosyal medya hesabından sildi. Aldatan eş Nihan Ünsal'ın ise sosyal medya hesabını kapattığı görüldü.