Yeni başlayacak olan dizilerden biri olacak olan Son Nefesime Kadar dizisi konusu ne? Son Nefesime Kadar oyuncuları kim? Son Nefesime Kadar hangi kanalda yayınlanacak? Son Nefesime Kadar ne zaman başlıyor? Ertan Saban ve Nurgül Yeşilçay başrolde!

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Nurgül Yeşilçay'ın başrolünde yer alacağı Son Nefesime Kadar dizisi için hazırlıklar başladı!

Merak edilen yeni başlayan dizilerden biri olacak olan iddialı dizisi Son Nefesime Kadar konusu ve oyuncu kadrosu merak edildi. Son Nefesime Kadar dizisinin kadrosu her gün genişliyor!

Son Nefesime Kadar dizisinde Nurgül Yeşilçay'ın partneri Hekimoğlu dizisinin yıldızı Ebru Özkan'ın oyuncu eşi Ertan Saban oldu!

SON NEFESİME KADAR KONUSU NE?

Son Nefesime Kadar adlı dizide Nurgül Yeşilçay özel hayatındaki sorunlarla uğraşan ve bir kayıp olayının peşine düşen polisi canlandırıyor. Dizide ayrıca Begüm Birgören ile Baran Bölükbaşı da yer alacak. .

Son Nefesime Kadar Hangi Kanalda?

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar dizisi Fox Tv ekranlarıdna seyirci ile buluşacak. Nurgül Yeşilçay Kefaret dizisi sonrası yine Fox Tv'de ekrana gelecek. Diziinin yapımcılığını Pastel Film üstlenmirken dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturacak.

Son Nefesime Kadar dizisinin senaryosunu ise Hatice Meryem kaleme alıyor.