Alişan'ın 3 yaşındaki oğlu Burak'ın, Müge Boz'un kızı Vina için "Vina benimsin" dediği anların videosu sosyal medya da kullanıcıları ikiye bölmüştü. Alişan eleştirilere yanıt verdi!

Ünlü türkücü Alişan sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile yine gündem oldu.

Alişan sosyal medya hesabından oğlunun Müge Boz'un kızına "Benimsin" dediği anları paylaşmıştı. O video sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Kimi kuallnıcılar "Çocuğu bu şekilde yetiştirmeyin" "Bunu belli ki öğretmişsiniz yanlış ya benimsin ya kara toprağın içselleştirmesi ilerde" eleştirileri getirirken kimi kullanıcılar ise "Çocuk o ya hemen başlamayı duyara." "Sizler gibi içi fesat değil bebek daha" diye yorum yazdı.

Alişan bu eleştiriler sonrası TV8'De yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. 

Alişan ve Buse Varol oğulları Burak'ın Müge Boz ve Caner Erdeniz'in kızları Vina'yı izlerken "Benimsin" dediği görüntüleri paulaşmıştı. Bu video kullanıcıları ikiye bölmüştü.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Alişan kendisine gelem eleştirilere 2. Sayfa programına katılarak yanıt verdi. Alişan telefonla bağlandığı programda "Yani duyar yapmışlar yine saçma sapan. Burak, çizgi filmleri izliyor, orada da ara ara çocuklar için reklamlar çıkıyor. Müge, eşi ve Vina'nın yer aldığı reklam çıkmış. Vina da bize gelmişti annesi ve babasıyla o zamandan beri Burak'ın bir hayranlığı var.

Burak videoyu görür görmez bana koştu baba, baba bu o ablanın kızı değil mi neydi adı Vina neden bize gelmiyor, gelsin oynayalım dedi. Ne zaman reklamı görse, okula ne zaman bıraksak Vina deyip duruyor.

"BEN ÖĞRETMEDİM"

Onları en yakın zamanda inşallah buluşturacağız. Dün yine reklamı görünce Vina benimsin dedi. Ben öğretmedim, kendi söyledi. Defalarca deyince ben de espri olsun diye videoya çektim attım. Sonra Müge ile de mesajlaştık, çok tatlı, mutlaka buluşturalım onları dedi."

Vina'nın annesi Müge Boz'un konuyla iligili sessiz kalması ise "Rahatsız olmuş belli ki aslında" yorumlarına neden oldu.