FOX TV’nin yeni dizisi “Elkızı” bilindiği üzere Orhan Kemal’in aynı adlı kitabının devamı niteliğinde olmayı ve bu kurgu sayesinde de yüksek bir reyting hedefleyerek ekranlara geliyor. Elkızı dizisinde neler oluyor? Dizi ile ilgili son gelişmeler ne?

Ekranlarda ilk gösterime girdiği tarihlerde RTÜK’ten ceza aldığı bilinen “Elkızı” dizisini Hilal Yıldız kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper yer alıyor.

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

FOX TV’de ekranlara Cumartesi günü gelen dizi Elkızı bilindiği üzere dördüncü bölümünü geride bıraktı. Yayınlandığı gün gereği Kardeşlerim ve Gönül Dağı adlı iki diziye rakip olan Elkızı maalesef geçtiğimiz hafta tek dizi olarak yayınlanan Kardeşlerim dizisine karşı bile ciddi bir mağlubiyet yaşadı.

Gittikçe reyting sonuçları düşen dizi ortalamayı bile hiçbir bölümde yakalayamadı.

Konusu ile aslında beklentiler yönünde güçlü bir kadına yer veren Elkızı dizisi maalesef RTÜK cezası ile başlayan şanssızlığını kırıp seyircinin dikkatini hiçbir bölüm ile çekmeyi başaramadı.

Şimdi sıradaki bölümü değerlendirmede son nokta olup dizinin final yaptırılarak ekranlardan kaldırılması neredeyse kesin olarak görülüyor.