Kanal D’nin 19 Eylül 2021 tarihi ile ekranlara gelen ve bu güne kadar büyük bir takdir toplamış olan dizisi “Yargı” son bölümdeki gelişme ile sosyal medya gündemine oturdu. Yargı Dizisine gelen yorumlar neler? Yargı dizisinde beklenmedik olan neydi?

Kanal D ekranlarının başarılı dizisi bilindiği üzere psikolojik gerilim ve polisiye hikayesi ile ekranlara geliyor. Ay Yapım imzalı yapımın senaryosunu Sema Ergenekon kaleme alıyorken yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin var.

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

yargı

Oyuncu kadrosu ile de zamanında çok konuşulan yapımda Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Uğur Aslan gibi çok usta isimler yer alıyor. Bu isimlerin yanında öyle bir genç yetenek isim var ki “Yargı” dizisini son dönem de tekrar gündeme taşıdı.

yargı engin 3

Son bölümde Ceylin’in kardeşi İnci’nin katili çıkması ile dikkatleri üzerine toplayan, izleyici kadar kendisinin de şaşırdığını belirten Onur Durmaz bu genç yetenek.

Yargı dizisinde başrolde değil ama başroller kadar dikkat çekmeyi başaran bir oyuncu Onur Durmaz. Dizide “Engin” karakterine can veren Onur Durmaz bu durumdan çok memnun olduğunu ve kendisi için de beklenmedik olan bu gelişmenin aslında oyunculuğuna verilen büyük bir şans olduğunu düşünüyor.

yargı engin

Özetle katil çıkmasına sevindiğini dile getiren bu gelişmeden sonra özellikle sosyal medyada olumsuz tepkiler beklediklerini ama tam tersi yönde çok olumlu yorumlar aldığını belirtiyor. Engin karakterinden izleyicilerin nefret etmesine ise Onur Durmaz bu karaktere kendisinin de uyuz olduğunu belirtiyor.

yargı engin 2