Yaz sezonu dizileri arasına giren ATV ekranlarında sezona merhaba diyecek olan Sevmek Zamanı dizisi ünlü oyuncu Serenay Aktaş için büyük bir öneme sahiptir.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Büyük emeklerle hazırlanan bu dizi kamera önünde de kamera arkasında da oldukça yoğun çalışmaların olduğunu belirtti. Başrollerini de ünlü oyunculardan Deniz Işın ve İlhan Şen in oluşturduğu bu projede Serenay Aktaş’ da önemli bir role sahiptir.  

Çocukluğundan bu yana futbolcu ve oyunculuk olarak büyük projelerde bulunan Serenay Aktaş üstün zekâsı ve yeteneği ile yaşıtlarına göre oldukça başarılı bir kariyer geçmişi bulunmaktadır. Daha önce yer aldığı dizi veya sinema filmlerinde bu kadar büyük bir rol üstlenmediğini Sevmek zamanı dizisinde bulunan rolünün çok önemli olduğunu belirten Serenay Aktaş bu güzel dizide rol almaktan oldukça memnun olduğunu belirtti. Serenay Aktaş sevmek zamanı dizisinde Leyla karakterini canlandıracağını bu karakterin onu oldukça fazla yansıttığını severek rol alacağını belirtti. Güçlü, azimli ve her istediğini yapan oldukça güçlü karakteri oluşturan leyla çok konuşul uçak olayların oluşumunda etkisi olacağını belirtti. 

Yaz Dizisi Sevmek Zamanı  

Yaza damgasını vuracak diziler arasında olan Sevmek Zamanı dizisi 20 Haziranda ATV ekranlarında izleyici ile buluşması planlanıyor. Usta yazarların ve yönetmenlerin oluşturduğu dizi ilk bölüm tanıtımı ile oldukça fazla merak edilen TV dizileri arasına girmiştir. Yıldız Hülya Bilban ın yönetiminde çekilen Nalan Merter’ in hikâyesini oluşturduğu dizide birçok ünlü isim rol almıştır. Tanıtımından anlaşıldığı üzere başrol oyuncuları İlhan Şen ve Deniz Işın’ ın olduğu bilinmektedir. Usta oyuncularında bulunduğu kadroda Çağdaş Onut Öztürk, Beren Soysal, Toprak Can Adıgüzel ve Serenay Aktaş gibi oyuncularda bulunmaktadır. Süreç film tarafından gösterime girecek olan bu dizi ilk bölüm gösterimi ile yazın en iddialı dizileri arasında yer alacağını izleyicinin ilgisini oldukça fazla çekmiştir. 

Dizinin konusu oldukça fazla merak edilmektedir. Dizi bir aşk hikâyesini ele almaktadır. Eski Yeşilçam filmlerini anımsatan dizide bulunan başrol oyuncu karakterleri Firuze ve Kaan’ ın tanışmaları oldukça dram yüklü olarak gerçekleşir. Firuze oldukça çalışkan azimli ve akıllı bir genç kızdır. Modern çağın külkedisi olarak adlandırılmaktadır. Zor bir çocukluk geçiren firuze kardeşleri ile birlikte evlatlık verilen Muhsin baba ile sakin bir yaşam sürmektedirler. Kağan la tanışana kadar sürdürdüğü sakin yaşamı bir anda kasırgaya dönüşür. Erkek kardeşlerinin daima korumaya çalıştığı Firuze Kağan’ ın karanlık dünyasına doğru aşık olarak ilerler. Merakla beklenen dizi izleyiciyi ekranlara kilitleyecek hikâyesi ile her hafta yayınlanmaya başlanacaktır.  

Serenay Aktaş Hikâyesi 

Serenay Aktaş Survivor yarışması ile üne kavuşan 1 Ekim 1993 yılında dünyaya gelen genç futbolcular arasında bulunmaktadır. Futbolculuğun yanı sıra diziler dede rol alan Aktaş oldukça başarılı oyuncalar arasında yer almaktadır. 15 yaşında Zeytinburnu sporda futbol hayatına başlayan Serenay Aktaş 2 sezon oynamasının ardından Antalya spora transfer olmuştur. Uzun yıllar Antalya sporda oynaması ile her maçında gösterdiği performansları ile ve attığı goller ile 3.lig Beşiktaş a transfer olmuştur. 

Futbolculukta bulunan yeteneği kadar oyunculukta da olan yeteneği sayesinde birçok dizide rol almıştır. Kanıt dizisinde başrol oyunculuğu üstlenen Aktaş Yahşi cazibe, Türk Malı, Alemin Kralı, Kalbim seni seçti gibi diziler dede üstün performans göstermiştir. Arka sıradakiler ve Muhteşem yüz yıl gibi diziler dede oynayan Serenay Aktaş son yer aldığı dizi ile yine gündemde olmaktadır. Sevmek zamanı dizisi ile tekrar ekranlarla buluşmaktadır.