Sezon başından beri beklenen patlamayı yapayamayan sevilen kanaldan bir kötü haber daha geldi. Bu final haberiyle birlikte ekranların bir döneme damga vuran kanalında dizi kalmayacak. Adeta geçen sene Kanal D yaşadığını yaşayan sevilen kanalda bir final haberi daha!

Sezon başından itibaren dizi tutturamayan tek kanal olan Star TV'den üzücü haber geldi. Star TV Ada Masalı final haberi sonrası elinde iki dizi kalmış ve yeni başlayacak 2 diziyle birlikte 4 diziyle yoluna devam etmek istiyordu. Ancak gelen haberler yine kötü!

Star TV bir final haberi daha!

Geçtiğimiz hafta Ada Masalı dizisinin final tarihi resmi olarak duyuran Star TV bir diziyi daha bitirme kararı aldı. Ancak kanal daha radikal kararlar almak üzere!

İlk olarak Kaderimin Oyunu ve Annemizi Saklarken isimli yeni iki dizi birden başlatacak Star TV, programlarla da ayakta durmaya çalışsa da yetmiyor. Haluk Levent'in sunduğu program, İbo show ve Kuzeyin Oğlu gibi yapımlarla da ayakta durmaya çalışan Star TV bir diziyi daha bitiyor. Belki iki diziyi!

Sana Söz final kararı aldı!

Başlaması büyük olay olan Sana Söz dizisi en sonunda Salı akşamları yayınlanıyordu. 03 Medya imzasıyla ekranlara gelen Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya gibi yıldız isimlerin yer aldığı Sana Söz dizisi final kararı aldı.

Karşısında Masumlar Apartmanı, Evlilik hakkında Herşey gibi diziler olan EDHO başlamamasına rağmen bu akşam Akkız destanı ekranlara gelecek ATV karşısında tutunma şansı olmayan Sana Söz dizisi final yapıyor! Diziye Müge Anlı konuk olsa da dizinin reytingleri kurtarma ihtimali kalmayarak final kararı aldığı öğrenildi.

Benim Hayatım da bitmek üzere!

Sana Söz dizisi ardından Benim Hayatım dizisinin de bitmesi bekleniyor. Star TV hem Benim hayatım  hem Sana Söz dizilerin bitmesi ardından yeni bir yönteme girecek ve burada en büyük kozu şu an başlamayan salı akşamları reyting rekortmeni dizisinin ekranlara gelmesiyle atak yapacak.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu