Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili flaş gelişme! EDHO geri dönüyor! Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran EDHO sürpriz bir kararla yayından kaldırılmıştı. EDHO ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı!

Yayınlandığı salı akşamları reyting rekorları kıran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. EDHO hayranların merakla beklediği başlayacak mı başlamayacak mı sorusu net cevap buldu. Ekranaların en çok sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeniden başlıyor. Hemde kaldığı yerden, kendi gününde kendi saatinde. Sadece kendi kanalında değil!

EDHO bitti mi bitmedi mi sorusu cevap arıyor!

Sürpriz bir şekilde yayına 7 dakika kala yayından kaldırılan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz akıbeti, ATV eski dizilere almasıyla birlikte ATV'de bir daha başlamayacağı hemen ardından Akkız Destanı dizinin salı gününe koyulmasıyla birlikte EDHO ümitleri bir bir bitiyordu. Ancak sürpriz bir kararla EDHO devam kararı aldı. Hemde başka kanalda!

Oktay Kaynarca da istiyor!

hizir

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz iş haricinde gönül bağı da olan Oktay Kaynarca dizinin yeniden başlamasını en çok isteyen kişiler arasında. Hem Raci Şaşmaz hem Bahadır Özdenir'le arası çok iyi olan dizinin Hızır Reis'i dizinin bittiğini tek açıklayan isim olurken ATV ve yapım tarafından bir açıklama gelmemişti. Ancak kulislerde büyük sıkıntının yani başka kanala dizinin geçmemesinin önünde engel Oktay Kaynarca'nın reklam anlaşması ve ATV ile olan anlaşması olduğu iddia ediliyordu. Ancak Oktay Kaynarca elini kaldırırken bile arkadaşlarını seçtiğini ve dizinin devam etmesi için her şeyi yaptığını ve dizinin yönetmenin Oktay Kaynarca ikna ettiği öğrenildi.

İlyas ayrılıyor! Enişte ölerek diziden ayrıldı!

EDHO şu an 200. bölüm çekilmiş durumda. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. bölümde Enişte karakterine hayat veren Hakan Kursak ölerek diziden ayrıldığı da sızdı. Enişte ölümü 200. bölüm yani çekilen bölümde belli oldu ve yapım çektiği bölümle yoluna devam edecek. Ancak yeni kanalda 203. bölümde İlyas karakterine hayat veren Ozan Akbaba diziden ayrılacağı öğrenildi. Ozan Akbaba rolünü eksiksiz olarak Eren Vurdem'in devam ettireceği ve sadece Hızır'ın kardeşi değil amca oğlu olduğu öğrenildi.

EDHO yeni kanalı belli oldu!

Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdenir EDHO devam kararı sonrası Star TV ile masaya oturmuş, hemen ardından Show TV ile de oturmuştu. Ancak Star TV salı akşamı bitireceği dizi için EDHO ekranlara getirme kararı aldı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz salı akşamları ekranlara Star TV'de gelmeye devam edecek.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak?

Hem Yanlız Kurt dizinin başlaması yeni Kurtlar Vadisi söylentileri her dönem Kurtlar Vadisi tadında dizi izlemek isteyenlerin baktığı işler arasında yer alıyor. Osman Sınav ve Raci Şaşmaz iki dönemde Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu yapımcılığını yapmış kişiler arasında savaş sürerken Raci Şaşmaz ve ATV arasında yeni bir savaş başladı. Hal böyle olunca hem salı akşamı Akkız destanı geçmek, hemde Yanlız Kurt izleyici kaptırmamak için EDHO Aralık ayında hızlı bir şekilde başlaması planlanıyor.

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

Resmi açıklama ne zaman?

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz için bu hafta Star TV tanıtım fragmanları dönmesi ve resmi olarak resmen duyurulması planlanıyor.