Show Tv'nin büyük umutlarla çektiği Üç Kuruş dizisi dün akşam reytinglerde şoke eden sonuçlar aldı! Sert düşüş yaşayan Üç Kuruş'u bitiren sahne ne oldu? Kanal yönetimi Üç Kuruş ile ilgili yeni kararları aldı!

Çukur dizisi sonrası büyük bir umutla başlatılan Üç Kuruş dizisi dün akşam büyük bir hayal kırıklığına dönüştü!

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

İlk bölümü ile oldukça beğenilen başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzada, Ekin Koç, Civan Canova, Diren Polatoğulları, Aslıhan Malbora'nın yer aldığı Üç Kuruş dizisi dün akşam reytinglerde adeta yere çekildi. beklenmeyen sonuç sonunda kalan yönetimi yeni kararlar oldu!

Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisi dün akşam uzun sahneleri ile eleştirildi. Seyirci kanal değiştiğini söyleyen yorumlar yapmıştı. Bugün gelen reyting sonucu gerçekten seyirci diziden uzaklamış görülüyor.

Pazartesi akşamları reytingler tüm dengeler değişti. TRT'de Barış Arduç ve Fahriye Evcen'li yeni dizi Barbaroslar zirveyi kendine parselledi. Yasak Elma ise önemli karakterlerin ayrılığının ardında 5. sezonda hala zriveye ortak gidiyor. Bu durumda olan ise Üç Kuruş ve Kalp Yarası dizisine oldu.

Kalp Yarası sezon dizilerinin başlaması ile sert düşüş yaşarken büyük umutlar beslenilen Üç Kuruş dizisi sert darbe aldı. Üç Kuruş dizisi dün akşam Masterchef Tükiye'nin dahi arkasında kaldı.

Dün akşam İrfan sahnelerinin uzunluğu ve durgunluğu Çukur seyircisini kendisine çekemedi. İrfan'ın annesinin hayali de seyirci tarafından analşılamadı. Hal böyle olunca Üç Kuruş kitlesi tarafından pek benimsenmdi ve ağır bulundu.  

Üç Kuruş dizisinin bu reytinglerde çok net Pazartesi akşamları tutunamadığı görülüyor. Kanal yönetimi şimdi ya Üç Kuruş'un gününğ değiştirecek ya da finale gidecek.

Dün 22 Kasım 2021 Pazartesi reyting sonuçlarında Total'de 6, AB'de 8. oldu. 3 oranlarına düşen Üç Kuruş için şimdi önemli bir karar verilecek. Bu reyting oranları ile Pazartesi devam etmesi pek olası görülmüyor.