Kanal D'nin sezonun en eğlenceli ve kaliteli yaz dizisi Seversin ikinci bölümü ile dün akşam kaçıncı oldu? 8 haziran çarşamba 2022 reyting sonuçları yine şaşırttı ve güvenilirliği sorgulattı..

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün yer aldığı Seversin dizisi Kanal D'de ikinci bölümü ile ekranlara geldi!

Dün akşam Fox Tv yine yapacağını yaparak seyirciyi deli etti. Tüm bir kış boyunca bolca drama acıtasyona şiddete maruz kalan seyirci yazın gelmesiyle 2 ay ekranlarda üç beş tane olan romantik komedi yaz dizileri ile neşesini bulacakken rakip yapılarak erken final savaşı vermeye başladı.

8 Haziran 2022 Çarşamba reyting sonuçları yine ilginç veriler verirken Fox Tv'nin yeni dizisi Gizli Saklı iyi oranlarla başlayarak şaşırttı.

SEVERSİN KAÇINCI OLDU?

Dün akşam reytingler yine anlam verilmeyen sonuçlar devam etti. ATV'nin Kuruluş Osman dizisi hem Total hem AB'de birinci sırada yer alması anlamsızlığını korudu. Reyting sonuçlarındaki güvenisizlik devam etti.

Peki dün akşam Seversin dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? 8 haziran 2022 çarşamba reyting sonuçları!

Dün aksam ilk bölümü ekranlara gelen Fox Tv'nin yeni dizisi Gizli Saklı Totalde 6. olurken 3,29 oranları, AB 'de 5. olarak 2,89 oranlarını ve ABC1 'de 4. oldu ve 3,62 oranlarını alarak beklenenden yüksek bir başlangıç yaptı.

GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı

ATV'nin Kuruluş Osman dizisi ise yine hem AB hem Total'de birinci olarak anlamsız reytingleri sorgulattı.

TV8'in Survivor All Star yarışması ise Total'de 2. AB'de 3. oldu.

Sezonun en eğlenceli ve kaliteli yaz dizisi Seversin ise Total'de 8. AB'de 7. olarak düşüş yaşayarak şaşırtan sonuçlara imza attı.