Fox Tv'nin yeni dizisi Gizli Saklı izlendi mi? Gizli Saklı reytinglerde dün kaçıncı oldu? 8 Haziran Çarşamba 2022 reyting sonuçları! Gizli Saklı dizisi tuttu mu?

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halil Özgür Sarı'nın yer aldığı Fox Tv'nin yeni dizisi Gizli Saklı dizisi dün ilk bölümü ile ekranlara geldi!

Yaz dizileri görücüye çıktı! Onlardan biri dfe Fox Tv'nin Gizli Saklı dizisi oldu! Fox Tv yine yaz dizisini KanalD'nin yaz dizisine rakip yaparak seyirciyi çıldırttı!

Tüm bir yaz sezon bolca drama maruz kalan insanlar yazın 2 ay iç açıcı yaz dizileri izleyecekken kanalların 3-4 tane olan yaz dizisini boş günler yerine birbirlerine rakip koyarak erken finale sürüklemesi devam etti.

Dün akşam Kanal D'de Seversin Fox Tv'de Gizli Saklı dizileri rakip oldu. Gizli Saklı ilk bölümü ile ekranlara gelirken Seversin ikinci bölümü ile ekranlara geldi.

GİZLİ SAKLI KAÇINCI OLDU!

Peki Gizli Saklı reytinglerce kaçıncı oldu? 8 Haziran 2022 Gizli Saklı reyting sonuçları?

Dün aklam ilk bölümü ekranlara gelen Gizli Saklı adlı dizi Totalde 6 oldu ve 3,29 oranları aldı. AB 'de ise 5. olarak 2,89 oranlarını alan Gizli Saklı dizis ABC1 'de 4 oldu ve 3,62 oranlarını aldı. Yani Gizli Saklı dizisi ilk bölümü ile bekelenenden yüksek bir başlangıç yaptı ve oldukça iyi oranlar alarak şaşırttı..

Kuruluş Osman dizisi hem AB hem Total'de yine birinci olarak reyting sisteminim güvenirliliğini sorgulatırken, Survivor All Star Total'de 2 AB'de 3. oldu. Sezonun en eğlenceli ve kaliteli yaz dizisi Seversin dizisi ise Total'de 8 AB'de 7 olarak düşren reytingleri işe şaşırttı!