Ünlü oyuncu Burcu Özberk’in adı son zamanlarda sık sık aşk dedikodularına karışıyor. Burcu Özberk ve Serkay Tütüncü’nün bir partide yakınlaştığı iddiasına cevap başarılı oyuncudan geldi. Serkay Tütüncü gelen aşk sorularına ilk defa cevap verdi.

Aşk Mantık İntikam dizisinin güzel başrol oyuncusu Burcu Özber’ in ismi son zamanlarda sürekli aşk dedikodularına karışıyor. Güzel oyuncu Burcu Özberk ile yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü’ nün bir partide yakınlaştığı hatta öpüştüğü iddia edildi. Başarılı oyuncu Serkay Tütün gelen aşk sorularına karşı bu defa susmayarak yanıt verdi. Hayranlarının merakla beklediği açıklama sonunda yapıldı.

3_1280x720-24

Serkay Tütüncü ve Burcu Özberk Sevgili Mi?

Son zamanlarda adından en çok söz ettiren Burcu Özberk aşk iddiaları ile magazin gündeminden düşmüyor. Güzel oyuncu Burcu Özberk’in geçtiğimiz hafta da adı başka bir rol arkadaşı ile anılmıştı. Fox TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin başrol oyuncuları güzel oyuncu Burcu Özberk ve yakışıklı oyuncu İlhan  Şen’ in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk iddialarına başarılı oyuncu Burcu Özberk, partneri yetenekli oyuncu İlhan Şen ile çıkan aşk dedikodularına son noktayı koydu.

32 yaşındaki güzel oyuncu Burcu Özberk, yeni yıla Kıbrıs' ta otelde arkadaşları ile girdi. Yetenekli oyuncu, konser öncesi basın mensuplarının sorularını da yanıtlamıştı. Özberk, "2021 yılı benim için çok güzel geçti. 2022 yılına da büyük enerji ve büyük hayallerle gireceğim" şeklinde açıklama yaptı.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde yer alan Burcu Özberk adının başrolü paylaştığı arkadaşı İlhan Şen ile anılması ile ilgili de açıklama yapmıştı. Güzel oyuncu, "Sevdiklerimiz bizim eski fotoğraflarımızı fotoshop yapmış sonra da onu gerçek zannetmişler o yüzden haber olmuş ama hayatımda birisi olursa, bir ilişki yaşarsam gizlenerek yaşamam" şeklinde açıklama yaptı.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

4_1280x720-20

Serkay Tütüncü’den Bomba Gibi Açıklama!

Altı yıldır Cihangir’ de oturan oyuncu Serkay Tütüncü, Kadıköy Moda’ ya taşındığını açıklayarak “"6-7 senedir Cihangir'de oturuyordum. Artık Moda'ya taşındım. Cihangir'in kaosundan yoruldum, burası çok kalabalık o yüzden Moda'ya taşındım." Söyledi. Tütüncü’ nün adı eski rol arkadaşı güzel oyuncu Burcu Özberk ile gittikleri bir partide yakınlaştıkları iddiası üzerine beraber anıldı.

Aşk Mantık İntikam Dizisinin başrol oyuncusu olan 32 yaşındaki güzel oyuncu ve 30 yaşındaki yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü’ nün bir partide yakınlaştığı hatta öpüştüğü iddia edildi. Aşk iddialarından sonra açıklama yapan Serkay Tütün iddialara son noktayı koydu. Yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü’ nün hayranları aşk iddialarına karşı meraklı bir bekleyişe girmişti.

30 yaşındaki yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü yaptığı açıklama ile iddialara son noktayı koydu. Başarılı oyuncu Serkay Tütüncü, güzel oyuncu Burcu Özberk ile bir paride yakınlaştıkları haberine cevap olarak:  “Biz Burcu ile müthiş yakın arkadaşız. Yakın çevremiz de bilir bunu zaten. Ortak arkadaşımızın doğum gününde eğlendik, telefonla filan çekmeye çalıştılar ama öyle bir şey yok. Çok yakın ve her şeyimi paylaştığım biridir Burcu” şeklinde açıklama yaptı.