Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kulüp dizisi ilk sezonda dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Netflix’in sevilen dizisi Kulüp’ün ikinci sezon fragmanı sosyal medyada gündem oldu. Peki, ikinci sezon ne zaman yayınlanacak?

Netflix orijinal dizisi Kulüp ilk bölüm ile baya ilgi uyandırdı. Başrollerini Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci’nin paylaştığı Kulüp ikinci sezon uzun zamandır sevenleri tarafından heyecanla bekleniyordu. Kulüp dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı. Sevenlerin heyecanla beklediği Kulüp dizisinin ikinci sezon yayınlanma tarihi haberimizde….

3_1280x720-23

Peki Kulüp Dizisi İkinci Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

1950’li yılların kozmopolit İstanbul’ unda geçen Kulüp dizisi ilk sezonuyla büyük ilgi görmüştü. Netflix orijinal dizisi olan Kulüp Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç ve Fırat Tanış gibi birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı Kulüp dizisinin ilk sezonu 5 Kasım 2021 tarihinde Netflix’te izleyici ile buluşmuştu. Yeni sezon fragmanı günler öncesinden yayınlanan Kulüp dizisinin ikinci sezonu için nefesler tutuldu. Dizinin sevenleri heyecanla bekliyor.

Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç ve Fırat Tanış gibi birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı Kulüp dizisi ikinci sezon çıkış tarihi belli oldu. Netflix’in 2021 yılında yayınladığı sosyal konulu dram türündeki Kulüp dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile baya beğenilmişti. Gökçe Bahadır, Asude Kalebek, Doğanay Ünal, Barış Arduç, Suzan Kardeş ve İlker Sami Kılıç gibi başarılı oyuncuların içinde yer aldığı Kulüp dizisi 1950 yılında kozmopolit İstanbul’ unda bir annenin sorunlu geçmiş hayatı yüzünden yetiştiremediği sinirli kızı ile tekrardan bağ kurabilmek adına bir gece kulübünde çalışmaya başlaması ve ardından yaşadığı olaylar konu ediniyor.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

5_1280x720-14

Kulüp Dizisinin 2.Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

Netflix orijinal dizisi olan Kulüp’ün ilk sezonundan sonra büyük bir hayran kitlesine sahip oldu ve dizinin ikinci sezon fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyanın gündemine düştü. İzleyiciler Kulüp dizisinin ikinci sezon yayın tarihini heyecan ve sabırsızlıkla bekliyordu.  Yayınlanan fragman ile izleyicinin heyecanı daha da arttı.

Sevilen dizi Kulüp’ ün yayınlanan yeni sezon fragmanında Orhan Selim’e, “Yarın biraz daha ölçülü bir şov yapalım. Daha normal bir kostüm giyersin bu seferlik işte” diyor. Selim, “Size bir zarar gelmesin diye.” diyor.  Raşel ve İsmet arasında da suların durulmadığı görülüyor. Mathilda ise Raşel’e, ‘Yapma Raşel bu İsmet sahip çıkmayacak sana!’ diyor. Raşel de çıkacak diyor.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kulüp dizisinin konusu Matilda'nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından habersizdir. Kızı ile arasında yeniden iyi bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel'i Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet'ten uzak tutmak için uğraşır. Öte taraftan Matilda’ nın patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim' in egoları ile de savaşmaya çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir hava veren Matilda, mekanda çalışanlar için cehennem olan kulübü iyi bir yuva haline getirir.

İlk sezonda hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile izleyiciyi etkileyen Kulüp dizisi oldukça büyük bir başarı yakaladı. Netflix orijinal dizileri arasında yer alan Kulüp dizisinin oyuncu kadrosuna baktığımız zaman: Matilda Aseo: Gökçe Bahadır; Raşel Aseo: Asude Kelebek; İsmet Denizer: Barış Arduç; Salim Songür: Salih Bademci; Çelebi: Fırat Tanış; Orhan Şahin: Metin Akdülger; David: Murat Gariboğlu; Ali Seker: İştar Gökseven; Tasula: Merve Şeyma Zengin gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Kulüp dizisini yayınlanan ikinci sezonu izleyicinin heyecanını arttırdı. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci’in yer aldığı Kulüp dizisinin ilk sezonun ikinci sezonu 6 Ocak 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkacak.