Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’ ya saldıran şahsın ifadesi ortaya çıktı. Sarıkaya’nın aracı, geçen günlerde evine doğru giderken saplantılı hayranı tarafından tekmelenmişti. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözleme alınan kişinin ifadesi ortaya çıktı.

29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya’ nın aracı geçtiğimiz günlerde evine giderken saplantılı hayranı 26 yaşındaki Tayfur Demirtaş tarafından tekmelenmişti. Gözaltına alınan ve nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürülen Tayfur Demirtaş’ın verdiği ifade herkesi şaşkına çevirdi.

5_1280x720-33

Serenay Sarıkaya’ya Saldıran Kişinin İfadesi Korkuttu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’ nın aracı, geçen ay Etiler’deki evine doğru giderken saplantılı hayranı tarafından tekmelenmişti. Sarıkaya’ nın takıntılı hayranı sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alındı. Ünlü oyuncuyu korkutan saplantılı hayranın ifadeleri herkesi şaşkına çevirdi.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

29 yaşındaki ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın aracına geçtiğimiz günlerde saldırı yapılmıştı. Serenay Sarıkaya’nın şoförü durmadan direkt siteye girmişti. Sarıkaya, araca saldırı olayından sonra Etiler Karakolu’na gidip şikayette bulunmuştu. Sarıkaya’nın aracına saldırıda bulunan şahsın ünlü oyuncuya takıntılı olduğu ve her adımını takip ettiği, taciz ettiği iddia edilmişti.

4_1280x720-64

Serenay Sarıkaya’ ya Saldıran Kişinin İfadesinde Ne Var?

Serenay Sarıkaya’nın aracına saldıran ve çok ağır küfürler söyleyen Tayfur Demirtaş isimli şahıs ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözetim altında. Saldırıdan sonra ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, “Çok uzun zamandır yakın çevreme ve bana tehdit oluşturacak hareketlerde bulunuyor. Ofise de saldırmıştı aynı kişi. Evime kadar gelip böyle ciddi şeyler yapacağını düşünmemiştim açıkçası. Şikayet ettik umarım daha ileri gitmeden hallolur. Ben şahsı hiç tanımıyorum" diyen Sarıkaya, "Ofis arkadaşlarımı da korkuttu o gün, araçlara da zarar verdi. Ofisteki insanlara baya korku dolu anlar yaşattı. Dün de yardımcım Fatih Bey'e saldırdı, arabaya saldırdı. Şikayetçi oldum, Fatih Bey de oldu. Bugün tekrar görüşmeye gideceğiz halledeceğiz inşallah” şeklinde açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, saplantılı hayranın gözetim altına alınmasından sonra, “Herkese merhaba. Son günlerde basına da yansıyan ve geçtiğimiz birkaç aylık süre boyunca bana, iş arkadaşlarıma, yakın çevreme zarar verme eğiliminde olan, korku dolu anlar yaşatan, tehdit eden ve psikolojik baskı yaratan şahıs ile ilgili emniyet teşkilatımızın olaya müdahale etmesi ve konuyu adli birimlere taşıması sonucu mahkeme tarafından bir karara varıldı. Bu süre zarfında kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi, etrafımdaki sevdiğim insanları koruyamadığım duygusuyla ne kadar kahrolduğumu sizlere tarif etmem mümkün değil. Çok ama çok üzgünüm. Bu ve benzeri nice hikâyeleri her gün bir sürü kadının yaşadığını bilmenin verdiği sorumlulukla bu mesajı paylaşmak istedim. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı aile içi ve kadına şiddet mücadele birimlerinden komiser Züleyha Hanım ve ekiplerine, bu süreci müthiş bir hassasiyetle yürütüp ben ve benim gibi kadınların yalnız olmadıklarını hatırlattıkları için teşekkür ederim. Onlar gibi güçlü polis kadınların varlığını bilmek açıkçası içimi bir nebze daha rahatlattı. Nurdan Hanım bir de 'KADES' uygulamasından bahsetti. Tüm kadınların telefonunda mutlaka olması gereken bu uygulama doğrudan yakınınızda olan ilgili birimleri haberdar ediyor ve daha hızlı müdahaleyi mümkün kılıyor. Lütfen yükleyin. Dilerim yazdıklarım faydalı olabilir. Sevgiyle kalın." ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’ ya saldırı girişiminde bulunan kişinin ifadesi herkesi şaşırttı. Şahıs ifadesinde, “Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim. Onunla görüşmek için başvurduğum her yolu yeniden deneyeceğim. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim. Serenay benimkine benzer elbiseler giyiyor. Vücudundaki dövmeler benimkiyle aynı. Rol aldığı dizide benim hayatımı anlatıyor.” dediği öğrenildi.