Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız’a bomba transfer yapıldı. İzleyicinin her bölüm sonunda yeni bölümü sabırsızlıkla beklediği Camdaki Kız dizisine yeni bir isim dahil oldu. Oyuncu kadrosuna dahil olan isim dizi severler tarafından merak edildi.

OGM Pictures imzalı ve Kanal D ekranlarına her Perşembe yeni bölüm ile gelen Camdaki Kız dizisi her hafta izleyiciler tarafından heyecanla takip ediliyor. Nadim Güç’ ün yönetmenliğini yaptığı Camdaki Kız dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile ekranlara geldiği ilk günden bu yana oldukça fazla beğenildi. Dizinin oyuncu kadrosunayeni bir usta oyuncu dahil oldu.

4_1280x720-63

Camdaki Kız Dizisine Bomba Transfer!

Kanal D ekranlarında her Perşembe akşamı yayınlanan sevilen dizi Camdaki Kız bu hafta da çok önemli bir konuya değindi. Camdaki Kız dizisinin 28. bölümünde iş kazası sonucu ölen bir işçinin hikayesi ele alınarak iş güvenliği konusunda farkındalık yaratılmaya çalışılmıştı. Konu ile alakalı olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı dizide patron rolündeki karakterin söylemlerinin kanuna açık bir şekilde aykırı olduğu belirtildi. Farkındalığın oluştuğu ifade edilmiştir.

Yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ ün oturduğu, yapımcılığını Onur Güvenatam’ ın yaptığı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan’ ın kaleme aldığı Camdaki Kız dizisi yayınlandığı ilk gün hem hikayesi ile hem de oyuncu kadrosu ile sosyal medya gündeminde yer almıştı.

8 Nisan 2021 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Camdaki Kız oyuncu kadrosu ile de baya söz edildi. Dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Sürer, Hande Ataizi ve Enis Arıkan gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor. Sevilen dizi Camdaki Kız, Gülseren Budaycığolu’ nun kitabından esinlenerek çekilmiştir.

3_1280x720-78

Camdaki Kız Dizisine Kim Dahil Oldu!

Her Perşembe akşamı izleyici ile buluşan ve Burcu Biricik’ in başrolünde yer aldığı Camdaki Kız dizisi yeni bölümleri ile izleyenlerin heyecanını arttırıyor. Son bölümde Nalan’ ın hamile olduğu haberi ile Sedat’ ın baba olacağını öğrenen izleyicinin merakı gittikçe arttı. Camdaki Kız izleyicisi yeni bölümün yayınlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu' nun aynı isimli romanından uyarlanan, OGM Pictures imzalı ve yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ ün oturduğu Camdaki Kız dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. İzleyiciler diziye dahil olan yeni ismi araştırmaya başladı bile.

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Kanal D ekranlarının en çok sevilen ve en çok izlenen dizisi Camdaki Kız bu sefer oyuncu kadrosuna yeni transfer ettiği isim ile gündem oldu. Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan isim son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizinde rol alan Turgay Tanülkü oldu. Ünlü oyuncu Turgay Tanülkü 3 Şubat 2022 tarihinde yayınlanacak yeni bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu Turgay Tanülkü Camdaki Kız dizisinde, geçmişte yaptığı şeylerden pişman olmuş, her şeyi bir kenara bırakan ve inzivaya çekilmiş bir mafya babası olan Derviş Aslankaya karakterini canlandıracak. Dizinin bu transferi ile heyecanlanan izleyici yeni bölümü merakla bekliyor.