Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, çok uzun zaman sonra dizi setlerine tekrardan dönmeye karar verdi.

Başarılı oyuncu ekranlara uzun süre ara vermiş,  pandemi başlamadan kısa bir süre önce şarkıcı Bergen'in hayyatının anlatacağı bir film projesi ile anlaşmaya varmıştı. Ancak pandemiden dolayı yaşanan aksaklık sonrası Serenay Sarıkaya bu projeden ayrılma kararı almıştı. Şimdilerde ise genç güzel oyuncu dizi setlerine  tekrardan dönecek olmanın heyecanını yaşanıyor.Geçtiğimiz  haftalarda hakkında çıkan aşk dedikodularına ilişkin güzel oyuncu sadece dizinin heyecanını yaşadığını söyleyerek  iddiaları yalanlayan  Serenay Sarıkaya çok yakın bir zamanda tekrardan dizi setine çıkacak. Şahmeran adlı dizi ile anlaşma sağlayan Serenay Sarıkaya yakın zamanda setlere geri dönecek. Şahmeran isimli dizinin çekimleri ise Adana ve Mersin Tarsus ve Datça’da gerçekleşecek. Dizinin şimdiden büyük bir izleyici kitlesi mevcut. Şahmeran dizisi hakkında merak edilenler ise haberimizde.

Serenay Sarıkaya'nın dizide başrol oyuncusu olarak yer alacak olan partnerinin de  kim olacağı belli oldu. Uzun uğraşlar sonucunda  Serenay Sarıkaya’nın yeni dizisindeki  rol arkadaşı yakışıklı oyuncu Burak Deniz oldu.  Serenay Sarıkaya'nın rol arkadaşının Burak Deniz olacağı kesinleşmesinin ardından ekibin,  dizinin çekimlerine Adana’da başlayacağı bilgisi de verildi.

Geçtiğimiz sezon,  Türk televizyon tarihine damgasını vuran Maraşlı dizisinin finalinin ardından başarılı oyuncu Burak Deniz, Temmuz ayında İtalya’da Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisinde yer almıştı. Maraşlı dizisi ile adından sıkça söz ettiren Burak Deniz sonrasında yoğun bir tempodan çıkan genç oyuncu  bir süre dinlenme fırsatı bulup tekrardan yeni dizi için sete çıkmaya hazırlanıyor.

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Ay sonunda dizi kadrosunun bir araya gelerek dizinin çekimlerini başlatması bekleniyor. Pınar Bulut’un hikayesini yazdığı dizinin fantastik bir öyküsünün de bulunması ile beraber Şahmeran isimli dizinin çekimleri Adana ve Mersin Tarsus ve Datça’da çekilecek.