Türk televizyon tarihinin önemli unutulmaz yapımların altında imzası olan kişilerin altında, Hilal Saral geliyor.

Ünlü yönetmen,  Türk televizyon tarihi açısından önemli projelerin altında imzası olan isim olarak öne çıkıyor. Sadece Türkiye'de değil, dünyanın birçok yerinde başarıya ulaşmış dizilere imzasını atan başarılı yönetmen Hilal Saral, yeni sezon için tekrardan hazırlıklara başladı. 1998 yılındaki Aynalı Tahir dizisinden bu  zamana kadar yönetmenlik tecrübesini arttırarak ilerleyen Hilal Saral’ın kariyer hayatı boyunca oldu çok önemli yapıma imza attı. Elveda Derken, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Kara Sevda gibi önemli yapımlar, Hilal Saral’ın imzasını taşıyor.Diziye  ilişkin merak edilenler haberimizde.

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor

BKM tarafından hazırlıkları devam eden yeni dizinin yayın adresi ise Kanal D olacak… İntibah isimli dizi Namık Kemal’in aynı isimli romanından televizyon ekranlarına uyarlanacak. Hilal Saral dizi için konsept hazırlıklarına devam ederken aynı zamanda İntibah dizisi için de oyuncu seçimlerinde aktif rol alıyor.

Gelen son dakika haberlerine göre,  dizinin senaryo ekibinin değiştirildiği de ortaya çıktı. Senaryo konusunda  ince eleyip sık dokuyan Hilal Saral’ın bu kritik hamlesi hemen dikkatleri çekti.

İntibah dizisi için bazı ünlü oyuncuları başrol teklifleri yapıldığı ve bu isimler arasında Demet Özdemir’in de olduğu bilgisi  yer aldı.  Dizi için, henüz herhangi bir oyuncu ile anlaşma yapılmadı.

1976 yılında yazılan Namık Kemal’in intibah romanının bir diğer adı ise Sergüzeşt-i Ali Bey…

İyi yetişmiş,  eğitimli olarak bilinen Ali Bey’in aşık olması ile hayatının bir anda altüst olması üzerine kurulu olan roman,  şimdiden merak uyandırmaya başardı.  Türk televizyon tarihinde önemli dizileri yönetmen olarak bilinen Hilal Saral'ın İntibah dizisi içinde beklentiler oldukça yüksek.

Senaristlerin İntibah romanında yer alan isimleri değiştirmeden aynen kullanması bekleniyor.