Serenay Sarıkaya bir dergiye verdiği pozlarla adından söz ettirdi. Serenay Sarıkaya pavyon şarkıcısına benzetildiği bir gönderiye yorum yaptı.

Serenay Sarıkaya yine verdiği pozlarla adından söz ettirdi. Geçtiğimiz yıl aşk hayatı ile gündeme gelerek kariyerinde gerileyen Serenay Sarıkaya piste geri döndü.

Serenay Sarıkaya verdiği pozlarla yine hayran bıraktı. Netflix'in  Şahmeran dizisi için Adana'da çekimlere başlayan Sarıkaya'nın bu dergi çekimi sahalara geri döndü dedirtti!

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

s-1dfbf925bde322e82ef9ed4abfa0d98d686f15b8

Serenay Sarıkaya'nın bir dergiye verdiği çekimdeki pozları hem beğenildi hemde de pavyon şarkıcısı'na benzetildi. Serenay Sarıkaya bir dergiye kapak oldu. Sarıkaya'nın pozları sosyal medyada gündem oldu.

61016606-4755115

Sarıkaya nostaljik kabarık saçları, makyajı ve kostümleri ile eski dönemdeki gazino assolistlerine benzetildi. Sosyal medyada ise bu pozlar komik sayfalar caps oldu. Serenay Sarıkaya'nın pozları üzerinden mizah şelalasi yapıldı.

617cd90c4e3fe1103037ddf6

Serenay Sarıkaya, bir derginin kapak çekimi için birbirinden iddialı pozlar verdi. Serenay Sarıkaya'nın pozları üzerine sosyal medyada ünlü roman şarkısı "Para bizde şöhret bizde" sloganıyla capsler yapıldı. Serenay Sarıkaya'da bu gönderileri hem beğendi, hem de yorum yaptı.

serenay-sarikaya7-4se8.jpgserenay-sarikaya-para-bizde-sohret-RIf5.jpg