Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile ilişkisi evlilik yolunda giderken sürpriz bir şekilde ayrılan işletmeci Umut Evirgen’in güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile işletmeci Umut Evirgen’ in aşk yaşadığı iddiaları zaten bir süreydi gündemdeydi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya iki ay önce yaptığı açıklama ile aşk iddialarına son noktayı koymuştu. Ancak bugün magazin gündemine  bomba gibi düşen güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen’ın aşkı bu sefer gerçek mi sorusunu sorduruyor. Detaylar haberimizin içinde.

kako-PJxP93W2BVVLvuaR

Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen Sevgili Mi?

39 yaşındaki güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ile ilişkisi çok güzel ilerlerken beklenmedik bir anda ayrılan işletmeci Umut Evirgen son zamanlarda özel hayatı ile sürekli gündeme geliyor. Tuba Büyüküstün ile olan ilişkisi bittikten sonra gönlünü Melisa Şenolsun’ a kaptıran işletmeci Umut Evirgen’ in bu ilişkisi kısa süre sonra ayrılık ile sonuçlandı.

Umut Evirgen ile güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’nın aşk yaşadığı iddiaları bir süredir magazin kulislerinde konuşulan konular arasındaydı. 29 yaşındaki güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, yaklaşık iki ay önce basına yaptığı açıklamada "Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia... Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım" diyerek açıklama yapmıştı. Bu açıklama ile güzel oyuncu dedikodulara son noktayı koymuştu.

Bir zamlar oyuncu Tuba Büyüküstün ve       yine oyuncu olan Melisa Şenolsun ile aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen bu sefer yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz gün işletmeci Umut Evirgen ile güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, bir davetten çıkarken kameralara yakalanmışlardı. İşletmeci Umut Evirgen gazetecilerin yanına gelerek görüntü vermek istemediklerini söylemişti. Daha sonra da "Serenay Sarıkaya ile sevgiliyiz" diyerek de aşkını itiraf etti.

kako-CxuhEUiJjTSWm4kB

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Ne Zaman Sevgili Oldu?

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’ nın, 32 yaşındaki işletmeci Umut Evirgen ‘in sahibi olduğu mekana gittiği söylenmişti. Evirgen’in içeride beş ya da altı müşterinin olduğu zamanlarda giriş yapan Serenay Sarıkaya için mekanı kapattığı haberleri yapılmıştı.

32 yaşındaki ünlü işletmeci Umut Evirgen teve2 magazin muhabirine güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikte olduğunu itiraf etti. Muhabirin o zaman aşkı kabul ediyor musunuz? Sorusuna karşılık olarak “Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz” diyerek beklenmedik bir cevap vermişti.

Covid-19 pandemisi sebebiyle uzun zamandır ekranlardan uzaklaşan oyuncu Serenay Sarıkaya, geçen sene kendisinden 19 yaş büyük olan ünlü komedyen Cem Yılmaz ile olan ilişkisini bitirmişti.

kako-6g9VxlvCcoyzPjd2

Umut Evirgen Kimdir?

Ünlü işletmeci Umut Evirgen 1989 senesinde doğdu. Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy ve yakışıklı şarkıcı Murat Boz ile yakın arkadaşlığa sahip. 32 yaşındaki başarılı ünlü işletmeci Umut Evirgen, Emirgan’da bulunan ünlü eğlence mekanı La Boom, suşi restoranı, Pizza Emirgan, Next Door ve Teras Emirgan gibi mekanların sahibidir.

Ünlü işletmeci Umut Evirgen’ in sevgilisi Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara’da doğmuş. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, başarılı bir oyuncu olmasının yanında modellik de yapıyor. Daha 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü almıştır.