Aziz Efnan bilgiler? Simay Barlas kimdir? Simay Barlas kaç yaşında? Simay Barlas sevgilisi kim? Simay Barlas nereli? Simay Barlas dizileri? Simay Barlas hangi dizilerde oynadı?

Show Tv'nin yeni dizisinde Efnan karakteri dikkatleri üzerine çekti. Aziz dizisnde Damla Sönmez ile birlikte Murat Yıldırım'ın partneri olan Simay Barlas'ın canlandırdığı Efnan karakteri kimdir? Aziz dizisinde Efnan karakterini Simay Barlas canlandırmaktadir.

Aziz dizisinde yer alan Efnan karkateri güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Aziz Efnan karkaterini hangi oyuncu oynuyor? Aziz dizisi Efnan ne demek?

Efnan ne demek?

Efnan ismi ne demek merak edildi. Efnan Arapça cennetteki güzel gözlü kız demektir.

Azizi dizisinde Efnan karakterini Simay Barlas oynuyor. Simay Barlas kimdir? Simay Barlas sevgilisi kim? Simay Barlas nereli? 

GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı

Simay Barlas Kimdir?

5 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul’da doğdu. Simay Barlas İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Star TV de yayınlanan Paramparça dizisinde Öykü karakteri ile yaşamıştır. Güzelliği ile dikkat çeken Simay Barlas daha sonra 2017 yılında Kanal D de yayınlanan ilk kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer'in başrolünde yer aldığı Adı Efsane dizisinde Naz karkaterini canlandırmıştr. 2016 yılında ise Star TV de yayınlanan başrolünde Birce Akalay'ın yer aldığı Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizide Gözde karakterini canlandırmıştır. Bu dizide Birce Akalay'ın kardeşini oynamıştır. 2020 yılında ise Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Damla karakterlerini canlandırmıştır. Daha sonra ise Bir Annenin Günahı isimli dizide Yağmur karakterini canlandırmıştır. Simay Barlas'ın adı Onuralp Bitim, İdris Nebi Taşkan, Ekin Mert Daymaz ve Soner Korkmaz gibi isimlerle anılmıştır.