Kaderimin Oyunu dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı! Kaderimin Oyunu dizisi ilk bölüm fragmanı merak uyandırdı. Kaderimin Oyunu konusu ne? Kaderimin Oyunu oyuncuları kim? Kaderimin Oyunu ne zaman başlıyor? Kaderimin Oyunu hangi kanalda? Kaderimin Oyunu dizisi 1. bölüm ne zaman başlıyor? Kaderimin Oyunu hangi gün?

Merakla beklenen Kaderimin Oyunu dizisi ilk tanıtım fragmanı ile ekrana geldi! Kaderimin Oyunu dizisi 1. bölüm fragmanı ile merak uyandırdı. Peki Kaderimin Oyunu dizisi konusu ne?

Kaderimin Oyunu dizisi ilk olarak partner seçimleri ile çok konuşulmuş ve sosyal medyada tartışma konusu olmuştu. Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın başrolünde yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi ilk bölüm ne zaman? 

Star Tv'de yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisi ilk bölümü ile ekrana geliyor. Kaderimin Oyunu dizisi birinci bölüm tanıtım fragmanı seyirci karşısına çıktı! Peki Kaderimin Oyunu dizisinin konusu ne? Kaderimin Oyunu oyuncu kadrosunda kimler var?

Emre Kabakuşak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı Kaderimin Oyunu dizisinin senaryosunu Gül Abus Semerci yazıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin ilk tanıtımında Akın Akınözü ve Öykü Karayel'in aşkla evlenip çocuk yağtığı görülüyor ancak ne oluyorsa Akın Akınözü'nün canlandırıdğı karakter ailesini terk ediyor. Daha sonra bir yangın çıktığı görülüyor ve Öykü Karayel'in canlandırıdğı karakter çocukları ile polisten kaçıyor. O sırada ise Sarp Apak ile karşılaşıyor ve son sahnede kaza yapıyorlar.

Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde Meltem Cumbul ekranlara dönüyor! Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisinde

Kaderimin Oyunu Konusu Ne?

Asiye (Öykü Karayel) üvey annesi tarafından büyütülmüş ve zorlu bir çocukluk geçirmiştir. 17 yaşına gelince evden kaçar ve Cemal (Akın Akınözü) ile evlenir. Nergis ve Umut adında iki çocuğu olan çiftin yaşadığı geçim sıkıntısı aileye ayrılık getirir. Cemal ailesini daha iyi bir yaşam için bırakır. Helin isimli zengin bir kadın Cemal'in aklına girer. Asiye ise Mahir (Sarp Apak) ile karşılaşır kaderi bir anda değişir.