Selin Ciğerci ve Gökhan Çıracı 2019 yılında evlenmişti. Ancak çift geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. Çıra ve Ciğerci cephesinde aşk galip gelerek ikili yeniden aşka yelken açtı. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’nın yeniden düğün yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. Selin Ciğerci düğün ile ilgili açıklama yaptı. Ayrıca Selin Ciğerci verdiği kilolarla da dikkat çekti.

Selin Ciğerci 2019 yılında hayatını birleştirdiği eski futbolcu Gökhan Çıra ile anlaşmalı olarak Beykoz Adliyesi’ nde 10 Eylül 2021 tarihinde boşanmışlardı. İkili son günlerde barışma haberleri ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çıra ve Ciğerci çiftinin hayranları ikilinin yeniden evlenip evlenmeyeceklerini ve evlenirlerse düğün yapılıp yapılmayacağını merak ediyor.

5_1280x720-37

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Yeniden Mi Düğün Yapacak?

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra bir süre önce boşanmışlardı. İkili daima barışma haberleri ile magazin gündemine gelmişti. Ancak yakın geçmişte Çıra ve Ciğerci cephesinde aşk galip geldi. Ünlü çiftin tekrar barışması da gündeme bomba gibi düşmüştü.

Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra geçtiğimiz aylarda boşanmıştı. Boşandıktan sonraki süreçte Selin Ciğerci’ nin ismi birkaç kili ile geçti. Ancak Ciğerci ortada yeni bir aşkın olmadığı yalnızca yeni insanlar tanımayı sevdiğini açıkladı. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra ile yeniden barıştı. Ciğerci ikilinin yaşadığı süreci ilk defa anlattı.

6_1280x720-10

Selin Ciğerci’den Beklenen Açıklama Geldi!

Eski eşi Gökhan Çıracı ile barışan Selin Ciğerci ayrılıkları kadar barışmaları ile de gündeme geldiler. Boşanma sürecinden sonra Selin Ciğerci verdiği kilolar ile de dikkat çekti. Ünlü fenomen Ciğerci bu dönemde kendini spora vererek 14 kilo verdi. Yepyeni görüntüsü ile görenleri şaşırtan Ciğerci şimdiki görüntüsünden oldukça mutlu olduğunu ifade etti.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Selin Ciğerci son günlerde özel hayatı ile ilgili olarak magazin gündemine geldi. Ciğerci, “Gökhan ile barıştık benden tatlı tatlı özür diledi.  İlişkimizde benim de büyük çıkışlarım oldu. İnşallah bir daha böyle bir olay yaşamayız. Şu an için evlilik düşünmüyoruz, sevgili olarak devam ediyoruz. Onu affetmemin nedeni bana yaptığı mantıklı açıklamalar oldu.Ardından da sevgili olmaya karar verdik. Gökhan ile yeni bir sayfa açtık bize böyle daha heyecanlı geliyor. Şu an için evleri birleştirmeyi düşünmüyoruz. Kafamızdaki soru işaretlerinin geçmesi gerekiyor. Boşandıktan sonra kendimi spora adadım ve tam 14 kilo verdim. Mide ameliyatı falan olmadım. Tamamen kendi azmimle fazla kilolarımdan kurtuldum. Şu an hem kariyer olarak hem de özel hayatım olsun gayet mutluyuz” ifadelerini kullandı.