Ünlü sanatçı Tarkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hayranlarına müjdeyi verdi. Geçtiğimiz günlerde korona virüs testinin pozitif çıktığını ve kısa sürede, aşılı olduğundan dolayı hastalığı hafif şekilde atlattığını duyuran Tarkan bu defa yeni şarkı haberini verdi.

Uzun zamandır hayranlarının sabırsızlıkla yeni şarkı beklediği ünlü şarkıcı Tarkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hayranlarını heyecanlandırdı. Geçtiğimiz günlerde çok dikkat etmesine rağmen korona virüse yakalandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyuran Tarkan, bu defa yeni şarkı müjdesini verdi. Ünlü şarkıcını paylaşımı saniyeler içerisinde binlerce beğeni aldı.

3_1280x720-83

Tarkan Müjdeyi Verdi!

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

Türk pop müziğinde yakaladığı devamlı liste ve satış başarılarıyla hem Türkiye'de hem de Avrupa'da tanınan Tarkan hayranlarını sevindirecek müjdeli haberi verdi. Başarılı sanatçı Tarkan bu haberi ile sevenlerini heyecanlandırdı. Ünlü sanatçı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım saniyeler içinde binlerce beğeni aldı. 

49 yaşındaki ünlü sanatçı Tarkan, geçtiğimiz günlerde çok dikkat etmesine rağmen korona virüse yakalandığını duyurmuştu. 5,1 milyon takipçisi olduğu ınstagramhesabından bir fotoğrafını paylaşan Tarkan, “10 gün kadar önce PCR testim pozitif çıktı. Çok dikkat etmeme rağmen yakalandım ben de bu virüse. Ama merak etmeyin, çok hafif semptomlarla atlattım ve şimdi gayet iyiyim. Aşıyla ilgili olumlu, olumsuz çok şey söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor ve ben de neye inanacağımı şaşırıyorum bazen ama bu virüse yakalandığımda 'iyi ki aşılıyım' diye düşündüm hep. Çünkü biliyor ve görüyorum ki aşı olmayanlar çok daha ağır atlatıyor Kovid'i. Aman kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın canlarım. Sizi seviyorum." İfadelerini kullandı. 

6_1280x720-9

Tarkan’ın Yeni Şarkısı Ne Zaman Geliyor?

Ünlü sanatçı Tarkan’ ın hayranları yeni şarkı için uzun zamandır bekliyor. Sanatçının geçtiğimiz gün korona virüse yakalanıp atlattığını duyurduktan sonra bugün de yeni şarkı için müjdeli haberi verdi. Ünlü şarkıcının hayranları bu haber ile oldukça fazla heyecanlandı. Öte taraftan yeni şarkının ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu. Hayrabları yeni şarkı için sabırsızlanıyor. 

Hafif semptomlar ile korona virüsü atlatan ünlü sanatçı Tarkan yaptığı paylaşım ile sosyal medyayı salladı. Tarken’ ın sır gibi sakladığı yeni şarkısının klibi için de kesenin ağzını açtı. Yeni şarkı kaydı ve klip için 400 bin liralık bir tutarı gözden çıkaran Tarkan, hayranları sabırsızlanıyor.

Uzun zamandır yeni şarkı bekleyen hayranlarına beklediği haberi Twitter’ dan ilan etmişti. Ünlü sanatçı Tarkan son albümünü 2017 yılında yayınlamıştı. Bu yıl Tarkan, yeni şarkı için hazırlıklara başlamıştı. 

Ünlü sanatçı Tarkan hayranlarının uzun zamandır beklediği haberi Twitter ve ınstagram hesaplarından duyurdu. Tarkan paylaşımında “geri sayım başladı… Yeni şarkı geliyor” ifadelerini kullandı. Tarkan’ ın bu müjdeli haberine saniyeler içinde binlerce beğeni yağdı.