Selen Görgüzel Alkan kimdir? Selen Görgüzel Alkan nereli? Selen Görgüzel Alkan kaç yaşında? Selen Görgüzel Alkan ne mezunu? Selen Görgüzel Alkan dizileri? Selen Görgüzel Alkan kiminle evli?

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile evli olan Selen Görgüzel gündem oldu. 

GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı GAİN'in yeni dizisi Arjen çekimlerine başladı

Selen Görgüzel Alkan oynadığı tiyatro oyununda seregilediği rol arkadaşı ile öpüşme sahnesi öncesinin diyalogu gündem oldu. 

Seviyorsan Ayrıl Bence adlı tiyatro oyununda komik anlar yaşadı. Oyunda Selen Görgüzel'in rol arkadaşı İrfan Kangı öpüşme sahnesi öncesi seyircilar arasında bulunan Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan izin alınca seyirciler gülme krizine girdi. İrfan Kangı daha sonra kendi eşine dönüp "akşam eve gelebilirim" değil mi diye sordu.

Bu anlar magazine düşünce sosyal medyada tartışmalar çıktı. Peki Selen Görgüzel kimdir?

Selen Görgüzel Kimdir?

9 Şubat 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu. İstanbul 50. Yıl Tahran lisesinden mezun oldu. Babası matbaacı annesi ev hanımı. Amerika'da ise bir erkek kardeşi bulunuyor.

18 yaşındayken iş adamı Yılmaz Bektaş ile evlendi ve 24 yaşında boşandı. Bu evlilikten İlknaz adında bir kızı bulunuyor. 

Lisede okurken Okan Bayülgen'in Televizyon Çocuğu programında kamera arkasında partime çalıştı. 

1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan programı sunuarak ekran ile tanıştı.

Kandemir Konduk'un kendisini keşfetmesiyle pek çok tiyatro oyununda yer almıştır.

Bir dönem Polisan'ın sahibi Ertuğrul Bitlis ile nişanlanmıştı. 2014 yılında Hamdi Alkan ile Roma'da evlenmiştir.

O Hayat Benim, Aşk Emek İster, Zoraki Başkan, 7 Kocalı Hürmüz, Mıhlıçay Aşıkları, Ağlamak Yok , Aman Annem Görmesin, Tılsım Adası, Pars Narkoterör, Oğlum İçin, Kurtlar Vadisi Pusu, Doktorlar, Deli Duran, Belalı Baldız, Bir Dilim Aşk, Avrupa Yakası, Emanet gibi yapımlarda yer almıştır.