Show TV ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Aziz’in yeni bölümünde büyük bir anma var. Aziz dizisinde neler olacak? Aziz dizisindeki çok konuşulan sahne ne? Aziz ekibi neden alkışlandı?

O3 Medya’nın yapımını Saner Ayar’ın ise yapımcılığını üstlendiği, Recai Karagöz’ün yönettiği, senaryosunu ise Eda Tezcan2ın yazdığı dizi Aziz her hafta yeni bir başarıya imza atıp beğenileri toplamaya devam ediyor.

Rakip diziler karşısında başarısını sürdüren Aziz dizisinin oyuncu kadrosunda ise Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya gibi önemli isimler var.

aziz4

Show TV ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Aziz’in yeni bölümünde büyük bir anma var. Aziz dizisinde neler olacak? Aziz dizisindeki çok konuşulan sahne ne?

Hatay’daki Fransız-Türk dönemini konu alan dizide baş karakter olan Aziz’in adaletsiz düzeni değiştirme çabaları işleniyor.

Her bölümü merakla beklenen başarılı dizinin bu defaki yeni bölümünün beklenmesinin ayrı bir nedeni var.

aziz6

Güçlü kadrosu ile yeni bölümleri merakla beklenen Aziz dizisinin son fragmanı yayınlanmış durumda. Yeni bölüm fragmanda Atatürk’ün görülmesi çok konuşulup takdir edilmiş durumda.

Bilindiği üzere Hatay’ın Atatürk’ün hayatında önemli bir yeri var. Ata’nın hasta yatağından kalkarak gerçekleştirdiği son yurt gezisinin amacı Hatay’ı ülke topraklarına katmak için olmuştur. Atatürk’ün “Burası benim namusumdur, bu benim şahsi davamdır” sözleri ile önemini vurguladığı Hatay’ın tüm çabalarına rağmen vatan toprağına katıldığı günü görmeye ömrü yetmemişti.

Show TV ekranlarının beğenilerek izlenen dizisi Aziz’in yeni bölüme büyük bir anma ile geliyor. Aziz dizisinde konu gereği zorunlu olan neydi? Aziz tüm ekibi ile neden alkışlandı?

aziz7

Tarihteki bu notu önemseyen, hatırlayan ve değer verip gerekeni yapan başta senaristler olarak tüm ekibi kutlamak lazım. Hatay’da Fransız-Türk dönemini anlatan bir dizide olmazsa olmaz bir konu Ata’nın anılmasıydı pek tabii.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Yeni bölümde Atatürk’e yer vererek hem bir ahde vefayı yerine getirecek hem de bu vesile ile bir anma gerçekleştirmiş olacak Aziz dizisi gönülleri daha çok fethedeceğe benziyor.