Rol aldığı bütün projelerde başarılı ve sempatik oyunculuğu ile akıllara kazınmayı başaran Seda Bakan magazinden de apayrı güzel haberleri ile gündemimizde var olmayı başaran nadir isimlerden.

İlk olarak efsane dizi Behzat Ç.’de Harun’un “seviyorum merkez!” diyerek akıllara kazıdığı güzel kalpli Eda olarak tanımıştık onu. Sonrasında da Kardeş Payı’ndaki Feyyza karakterine biz bizzat aşık olmuştuk.

Seda Bakan o kadar hassas ve güzel bir kalbe sahip ki, insanların kötü olduğunu görmek ve inanmak istemediği için Twitter’ı bıraktığını açıklamıştı hatırlarsanız.

Ülkemizde ünlü olup da içi sadece içi ısıtan haberler ile magazin dünyasının gündemine taşınan kaç isim var acaba düşündünüz mü? İşte onlardan bir tanesi Seda Bakan. Kızı ile paylaştığı 80’ler pozu mu desek, Bodrum’da kendi halinde sahilde çöp toplamasından mı bahsetsek ya da şatafatlı yaşamların içerisinde kızının ilk doğum gününü bile sade ve samimi bir şekilde kutlamasına mı baksak bilemedik.

raw_seda-bakan-hafizam-silinse-bile-esim-alinin-bana-bakislari-daima-hafizamda-kazili_051607254

Şimdi Seda Bakan haberlerini saymaya başlayınca ve dünya güzeli kızı Leyla’nın doğum gününü hatırlayınca duramadık valla hatırlatmadan. 2014 yılında evlendiği müzisyen eşi Ali Erel ile olan birlikteliğinde Leyla’yı 2019 senesinde kucağına alan Seda Bakan evde borcamda bir tatlı yapması ile doğum günü kutlaması sosyal medyada TT olup tam not almıştı yine tüm sevenlerinden.

997096

Son olarak İBB'nin 'Askıda Fatura' kampanyasına katılan başarılı oyuncu tekrar gündeme geldi. Duru güzel Seda Bakan sosyal medya hesabından İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin geçtiğimiz aylarda başlattığı askıda fatura kampanyasına destek olduğunu “yapılacak en güzel yardımlardan biri” notu ile paylaşırken ödediği tutarı paylaşmama inceliğinde de bulunmayı unutmadı.

Bizi her geçen gün ve her yeni haberi ile kendine hayran bırakmaya devam eden Seda Bakan’ı bizim gibi özleyenlerdenseniz yazımızın sonunda şimdiye kadar rol aldığı yapımları bildiriyoruz.

Seda Bakan rol aldığı yapımlar;

    Mucize Doktor

    Karakomik Filmler 2: Emanet

    Öldür Beni Sevgilim

    Arif V 216

    Bana Sevmeyi Anlat

    Kara Bela

    Kardeş Payı

    Zaman Makinesi 1973

    Behzat Ç. Ankara Yanıyor

    Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

    Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

    Şen Yuva

    Umut

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

    Geniş Aile

    Makber

    Adanalı

    Pars: Narkoterör