Ekranların yeni gözde dram dizisi olmaya aday Kaderimin oyunu 3 Aralık, Cuma günü ekranlarda olacak. Ekranların sempatik ve eğlenceli yüzü Sarp Apak’ın da Kaderimin Oyunu dizisinde yer alacağı belirtilmişti. Kaderimin Oyunu Dizi setinde şaşırtan olay ne? Sarp Apak haberleri neden herkesi şaşırttı?

11 Kasım 1981, Diyarbakır doğumlu ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu sempatik isim Sarp Apak’ı Kavak Yelleri, Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi başarılı dizilerden tanıyoruz.

Sarp Apak ile ilgili en son NGM medya imzalı yeni dram dizisi Kaderimin Oyunu oyuncu kadrosunda Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Meriç Aral ile birlikte yer alacağını öğrenmiştik.

Star TV ekranlarının yeni iddialı dizisi Kaderimin Oyunu bir dram olarak genç yaşında iki çocuğuyla tüm yoksulluk ve olumsuzluklara karşı mücadele veren Asiye’nin kızı Nergis’in başına gelen bir felaketle tepetaklak oluşunu anlatıyor. Kızını korumak uğruna, çocuklarıyla beraber dönüşü olmayan bir yola çıkan Asiye hiç tanımadığı bir yabancı olan iyi niyetli Mahir ile karşılaşırken bu karşılaşmanın kaderlerini değiştireceğini iki taraf da bilmemektedir.

Kaderimin Oyunu Dizi setinde şaşırtan olay ne? Sarp Apak haberleri neden herkesi şaşırttı?

sarp-apak-beyaz

“Ben nefes aldıkça sen asla yalnız değilsin” repliği ile tanıtıma giren dizinin hikayesinde mahir karakterini canlandıracak isim ise Sarp Apak’mış. Öykü Karayel’in canlandıracağı Asiye karakteri ile bir drama hayat verecek olan Mahir karakterini Sarp Apak’ın canlandıracak olması medyada şaşkınlıkla karşılanarak haber yapıldı. Nedeni ise ekranlardan daha doğrusu dizilerden başarılı oyuncuyu komedi karakterleri ile tanımış olmamız ve şimdi bir dram hikayesinde olması. Güldüren oyuncunun bu defa ağlatacak olması yani bir dram karakterini canlandırması şaşırttı. Fakat asıl şaşırtan haber bu oldu.

Başarılı oyuncu Sarp Apak tabi ki sadece televizyon dizilerinde rol almadı. Sempatik oyuncu ayrıca çok fazla vizyon filminde ve tiyatro sahnesinde karakterlere can verdi. Ve televizyonda rol aldığı komik karakterlerle sınırlı kalmayıp bu projelerde daha önce de dram hikayelerinde seyircinin karşısında başarı ile çıktı. Hatta bunların başında, Beyaz Melek, O.. Çocukları ve Güneşi Gördüm’ü sayabiliriz. Yani bu haberler ya da bu şaşkınlık asıl bizi şaşırttı.

Sarp Apak’ın rol aldığı yapımları aşağıda meraklıları ve şaşıranlar için paylaşıyoruz.

MV5BNjBlYmVlMmEtMjBmNi00MTI3LThmYTgtZmRhODQ2NjBmNDFkXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_

Filmleri

   Organize İşler

    Beyaz Melek

    Plajda

    O... Çocukları

    Güneşi Gördüm

    Yedi Kocalı Hürmüz

    Yeraltı

    Karışık Kaset

    Yaktın Beni

    Ölümlü Dünya

Dizileri

    Avrupa Yakası

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

    Kavak Yelleri

    Yalan Dünya

    Jet Sosyete

    Kaderimin Oyunu

Rol aldığı tiyatro oyunları

    Öp Babanın Elini

    Sizinkiler Dünya Kaç Bucak

    Ağır Roman

    BKM Mutfak

    Çok Güzel Hareketler Bunlar

    Yoldan Çıkan Oyun