Ballon d'Or ödül töreninde Lionel Messi basına fotoğraf verdikleri sırada yalnız çekilmesi için eşi Antonela'ya gitmesini söyleyen France Football direktörünü durdurup eşini yanına çağırdı.

Ballon d'Or ödül töreninde fotoğraf krizi sosyal medayda alkış alan viral bir davranışa dönüştü.

Ballon d'Or ödülünün bir kez daha sahibi olan Paris Saint-Germain'in Arjantinli futbolcusu Lionel Messi yaptığı haraketle gündem oldu.

Törendeki fotoğraf krizi virale dönüştü. Yılın futbolcusu olan Arjantinli forvet Lionel Messi yaptığı hareketle gönülleri feth etti. 

Fransa'nın başkenti Paris'teki Chatelet Tiyatrosu'nda düzenlenen ödül töreninde Messi yine yılın futbolcusu oldu. 7. defa Altın Top ödülünün sahibi olan Messi ailesiyle birlikte basın önünde fotoğraf çekiminde kriz yaşadı.

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Fotoğraf çekimi sırasında sıkışık alan da France Football direktörü, Lionel Messi'nin eşi Antonela'ya, işasret yaparak ilerlemesini söyledi. Antonela tam ilerlerlen Messi eşinin kolundan tuttu ve adama susmasını işsaeret etti. 

Messi'nin bu hareketi alkış alırken kimi kullanıcılar belki de sadece ilerlemesini söyledi diyerek yorumlarda bulundu.