Ekranların sempatik yüzü Sarp Apak yıllar sonra yaşadığı sorunu anlattı. Kaderimin Oyunu Dizisi Başrol oyuncusu Sarp Apak aslında kimdir?

BKM Grubu’nun da desteği ile ekranların aranılan yüzü olan Sarp Apak hayatı ve aldığı roller ile ilgili çok ilginç ve komik açıklamalarda bulundu.

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in youtube sohbet programına konuk olan Sarp Apak izleyenlere çok keyifli bir sohbet yaşattı.

Yeni dizi projesi Kaderimin Oyunu ile ekranlara yakın zamanda dönecek olan sempatik isim yaşadıklarını programda anlattı.

5ec78f6ec9de3d28381158dd

Son dönemde yaşadığı özellikle sinema eleştirmeni olarak adını duyuran Melikşah Altuntaş’ın da dillendirdiği youtube sohbet programlarına çok sık katılması ile ilgili yapılan esprilerin artık suçlama haline geldiğini düşündüğünü de belirterek açıklamada bulundu.

Özellikle Melikşah Altuntaş’ın zamanında yaptığı programlar sırasında 7 günlük programın 5’ine beni çağırıyordu diyerek sitem etti. Şaka ile başlayan bu eleştirilerin artık suçlama halini aldığını belirten başarılı “Bir şekilde ben yayınlara alınıyorum. Bir şekilde yani hiçbir işe yaramayan özel bir gücüm var. Bakın siz bile… Şu an kim var?” diyerek espirili olarak konuya açıklama getirdi.

“Dizilerde hep en sevilen karakterin yerine geliyorum” diyen başarılı isim sonrasında yaşadıklarını anlatarak güldürdü.

kaderimin-oyunu-dizisi-nerede-cekiliyor-kaderimin-oyunu-ne-zaman-baslayacak

Hatırlayacağımız üzere Avrupa Yakası dizisinde Şehsuvar’ın Kavak Yelleri’nde ise Efe’nin yerine ekranlarda görülmüştü Sarp Apak. Bunları dile getirerek sosyal medyada sevilen karakterden dolayı yaklaşık üç ay her defasında dayak yediğini belirtti.

Star TV’de 3 Aralık 2021 tarihinde ekranlarda başlayacak olan Sırma Yanık senaristliğindeki Kaderimin Oyunu isimli dizide Sarp Apak, Öykü Karayel, Meriç Aral ve Akın Akınözü ile birlikte başrolleri paylaşıyor olacak.

Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler? Aşka Düşman dizisi TV8 tanıtım fragmanı yayınladı! Aşka Düşman oyuncuları kimler?

thkE9aFTiUau_Hvj0IgUHg

SARP APAK KİMDİR?

11 Kasım 1981, Diyarbakır doğumlu oyuncu beş yaşına kadar Diyarbakır'da yaşamış.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Sarp Apak Sadri Alışık Tiyatrosu'nda sergilenen Ağır Roman adlı eserde başarılı bir oyunculuk çıkartarak o senenin sonunda BKM Grubu'na dahil olmuş.

Zamanında BKM’nin yanında “Mutfak” adlı ufak bir sahnesi olan bir mekanda stand-up gösterileri de yapmış olan usta oyuncu asıl şöhreti Avrupa Yakası'ndaki Tanrıverdi rolüyle yakalamıştır.

Sarp Apak 2014 yılında Twitter’dan tanıştığı fenomen Bacimon adresinin sahibi Bengisu Uzunöz ile 2017 yılında Barcelona’da evlenmiş olup çiftin bu güzel beraberlikten bir de oğulları olmuştur.