7 yaşından beri ekranlarda gördüğümüz Aras Bulut İynemli ve Orçun İynemli’nin güzel kuzenleri Miray Daner sosyal medyada olay oldu.

Daha 7 yaşında Papatyam dizisinde 121 bölüm Metin Akpınar’ın torununu canlandıran oyuncu Dersimiz Atatürk filmide de Sabiha Gökçen’in küçüklüğünü canlandırmıştı.

İlk başrol deneyimini Zil Çalınca dizisi ile yaşayan Miray Daner ismini ise Medcezir sonrası rol aldığı Vatanım Sensin dizisi ile şöhretlerin arasına yazdırdı.

6-4

BluTV dizisi Saygı’da Nejat İşler gibi usta bir isim ile rol alarak oyunculuk performansı ile dikkat çeken güzel, son projesinde Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk iddiaları ile gündeme gelmiş ve bu haber doğrulanmıştı.

Son projesi olan Zeki Demirkubuz’un Hayat isimli sinema filminin çekimleri sırasında gündeme gelen bu haber ile magazinde çok daha fazla yer almıştı Miray Daner.

2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolüyle ünlenmiş olan Ezgi Eyüpoğlu ile yaşadığı beraberlik ile de tanıdığımız Oğulcan Engin şimdiki beraberliğini magazinden uzak yaşamaya çalışanlardan.

5-3

Oğulcan Engin ile daha önce beraberlik yaşayan Ezgi Eyüpoğlu bilindiği üzere Hekimoğlu dizisinin Mehmet Alisi yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile 2016 tarihinde Esma Sultan Yalısı’nda evlenip 2019 tarihinde de boşanmıştı.

Oğulcan Engin’in şimdiki sevgilisi ünlü güzel Miray Daner sosyal medyada beklenmedik bir paylaşımda bulunup, magazinden uzakta yaşama kararı aldıkları ilişkilerini takipçileri ile paylaştı. Takipçilerinin de şaşırdığı bu hareket sosyal medyada gündem oldu.

9-2

Sevgilisi ile ilk defa birlikte yer aldıkları bir fotoğrafı paylaşan Miray Daner ve Oğulcan Engin paylaşılan karede görüldüğü üzere çok da neşeliler.

MİRAY DANER ROL ALDIĞI FİLMLER

2010      Dersimiz: Atatürk            

2011      Çınar Ağacı

2013      Arkadaşım Max                

2018      Hürkuş: Göklerdeki Kahraman  

2021      Hayat   

Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde! Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde!

MİRAY DANER ROL ALDIĞI DİZİLER

2009      Papatyam           

2012      Zil Çalınca           

2012      Merhaba Hayat               

2013      Medcezir            

2016      Vatanım Sensin                

2018      Bir Litre Gözyaşı

2019      Hakan: Muhafız               

2020      Saygı    

2021      Kuş Uçuşu