Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez nihayet ekranlara dönüyor! İşte Taner Ölmez'in yeni dizisi yeni rolü!

Baba olmaya hazırlanan Taner Ölmez ekranlar dönme müjdesi verdi! Mucize Doktor dizisiyle geçtiğimiz 2019 yılında yıldızı parlayan Taner Ölmez yeni dizisi belli oldu.

Geçtiğimiz yaz kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Bşakanı Ekrem İmamoğlu'nun kıydığı nikahile dünya evine giren Taner Ölmez sonunda hayranlarına kavuşuyor.

2019 yılında FOX TV'de yayın hayatına başlayan Mucize Doktor dizisiyle yıldızı parlayan Taner Ölmez ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Güney Kore uyarlaması Good Doctor dizisinden uyarlana Mucize Dokor dizisinde otizmli bir doktor olan Ali Vefa'yi canlandırarak büyük beğeni toplayan Taner Ölmez nihayet yeni dizi müjdesini duyurdu.

YENİ DİZİ SETE ÇIKTI!

İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi! İrem Helvacıoğlu Senden Önce dizisinde! Ölene Kadar dizisi isim değiştirdi!

Ekranların başarılı oyuncusu Taner Ölmez merakla beklenen Alef dizisinin kadrosuna dahil oldu. Blu TV'de yayınlanacak olan Alef dizisinin gizemli ve aksiyonlu macerasında Taner Ölmez'de seyirci karşısına geçecek. 

Alef dizisinde Taner Ölmez'in yanı sıra Aybüke Pusat, Hande Soral, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Ahsen Türkyılmaz, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Adyos, Caner Erdem, Begüm Bağca Tiryaki, Evren Duyal, Murat Akkoyunlu, Yılmaz Sütçü, Esin Yıldız, Murat Kılıç, Hasan Şahintürk ve İlayda Sezgin gibi isimler yer alıyor.

Dizi setinden Taner Ölmez ve Aybüke Pusat'tan da ilk kare geldi.

yeni-polisiye-ekip-867