Star Tv yeni dizisi Sana Söz Umut kimdir? Sana Söz Umut gerçek adı ne? Atakan Hoşgören kimdir? Atakan Hoşgören nereli? Atakan Hoşgören sosyal medya hesabı ne? Atakan Hoşgören kaç yaşında? Atakan Hoşgören ne mezunu?

Star Tv'nin yeni dizisi Sana Söz oyuncuları ve konusu ile merak uyandırdı. Sana Söz dizisi ilk bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.

Nehir Erdoğan ve Erkan Petakkaya'nın başrolünde yer aldığı Sana Söz dizisi bu akşam ekranan geliyor. Bir Müge Anlı dizisi olarak sosyal medyada tanıtılan Sana Söz dizisi karakterleri merak uyandırdı. 

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

Sana Söz Umut kimdir? Sana Söz dizisinde Umut karakterini hangi oyuncu canlandırmaktadır? Sana Söz Umut gerçek adı ne?

Sana Söz dizisinde Umut karakterin genç oyuncu Atakan Hoşgören canlandırmaktadır.

Atakan Hoşgören kimdir? Atakan Hoşgören nereli? Atakan Hoşgören kaç yaşında? Atakan Hoşgören dizileri neler? Atakan Hoşgören sosyal medyası ne?

Elif’in Oğlu Umut Kimdir?

Sana Söz Umut karkaterien Atakan Hoşgören hayat vermektedir. Umut, Elif ve Erdem'in oğullarıdır.

Atakan Hoşgören Kimdir?

5 Ağustos 1999 yılında İstanbul’da doğdu. Doğuş Üniversite İngilizce İşletme Bölümünde hala okuyor. Henüz çocukken pek çok reklam filminde ve tiyatroda oynadı.

Yıldızlar Şahidim dizisinde yer alan Atakan Hoşgören 4N1K-2 filminde Ali Tekelioğlu karakterine hayat verdi.